matkoviczoran1
Član
Ja sam bio na Topcideru ceo svoj vojni rok. 95/96god.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verovatno,navedi nekog.Ja sam od juna 97 bio u topčideru ,izgleda da su desetari bili iz tvoje klase ,posle 6m sam bio u g.š.
Onda su tvoji meni bili desetari,Adamovic.Curcic,Sarovic,Milivojevic...Ja sam bio na Topcideru ceo svoj vojni rok. 95/96god.
Verovatno,navedi nekog.
- - - - - - - - - -
Onda su tvoji meni bili desetari,Adamovic.Curcic,Sarovic,Milivojevic...
Poznato mi je samo Marjanovic al nisam siguran.Znam da je iz Loznice bio Viktor i Đurđević iz Valjeva a s.v. Marjanović ,ostale neznam po imenima ali imam slike.
Ovo cudo od vozila mi je jednom glavu spasilo,tako sto smo u frci i panici ispitali njegove sposobnosti.Ovaj snimak te njegove sposobnosti i dokazuje.Ljubim ga u tockove.
https://www.facebook.com/DenikAHA/videos/10152661288799035/?theater
U vojsci sam cuo da je deo nase pameti,ali ga je napravio Austrijanac,jer nasa tadasnja ni jedna fabrika nije bila zainteresovana.
To je drugi naziv za 9-to mesečnog stražaraLepo je bilo u gardi.I ja sam gardista Sep.2005/2006 V.P.4795/16.