Gde ste služili vojsku

- - - - - - - - - -

Pokusavam da se setim. Znam da smo tu ispred tog objekta sedeli cesto, cak smo imali neke tegove i zezali se. Od desnog zida pa sve do puta su bile prepreke za kerove i kerovodja ih je vodio tu svaki dan. Moram pronaci neku sliku mozda se prisetim. Nemoj mi zameriti sto sam ovako zaboravan, ipak je to bilo pre 27 god i cesto nisam ni bio u Srbiji tako da nisam bas cesto imao prilike da se podsecam, u drustvu, svojih vojnickih dana. Nije nas bilo mnogo iz Srbije, koliko se secam nas 4-5, a bili smo u kontaktu samo par god. dok nisam otisao preko.

- - - - - - - - - -

Gledajuci sa puta, iza karaule sa leve strane su bili 2-3 manja objekta u kome smo drzali municiju, minobacace i ko zna sta jos. To je sve bilo pod kljucem i nikad nije otvarano.
24cwsv4.jpg

Mi koji smo sluzili vojsku znamo sta je vojska.Ima tu i lepih,a i ruznih uspomena.U svakom slucaju je neka vrsta iskustva i sto nas narod kaze uciteljica zivota.Ova danasnja mladez to nema.

Mada sam davno pisao gde sam sluzio al ajde opet jer vidim da niko nije bio ni blizu mene
Desantni bataljon mornaricke pesadije 8.Vojno Pomorskog Sektora Sibenik 89/90 a za ovo si u pravu
1_tmb_103745504_734781_730994097002886_6726802305953560335_n.jpg

Poslednja izmena:
Ok, skontao sam da ima više posta 5542 i svi su vezisti. Da li ima da je neko bio samnom u Nišu 2004. godine od marta do kraja maja? Ili na trandzamentu ili paragovu jer sam i tamo bio. Zamislite ljudi, exit a mi u kasarni iznad i slusamo a ne smemo da mrdnemo.

Послато са HTC Desire 200 уз помоћ Тапатока

Laćarac, ja sam bio relativno blizu, u Rogoznici 85-86. Pošto sam vozio kamion, išao sam često za Šibenik po trebovanja. Kuline, Kuleni, tako nešto se zvalo ako se dobro sećam....

Ријека(Трсат) давне 1976 године.
Ауто батаљон в.п 8376/1
Ово су сад већ шездесетогодишњаци (од вардара па до триглава) не верујем да на форуму има неког сем мене али никад се незна.Можда од Вас млађих неко препозна оца,комшију,рођака итд...?!
19634b890328c7b3fc4ada900e562411.jpg

Ok, skontao sam da ima više posta 5542 i svi su vezisti. Da li ima da je neko bio samnom u Nišu 2004. godine od marta do kraja maja? Ili na trandzamentu ili paragovu jer sam i tamo bio. Zamislite ljudi, exit a mi u kasarni iznad i slusamo a ne smemo da mrdnemo.

Послато са HTC Desire 200 уз помоћ Тапатока
Na Trandzamentu sam davao zakletvu, ali 1989g.

Makedonija 86 god VP. 9227
Slučajno sam naleteo na forum bivših pripadnika JNA i naleteo na neke svoje klasiće
Ako se ovo smatra kao reklama neka je neko obriše ali lepo se čuti sa nekadašnjim prijateljima i drugovima i podeliti iskustva iz JNA.

AU kolega Nikt ala si me prepao kako sam video sliku znao sam da je sa Trsata ja sam bio 80. te.

Што се препаде видиш да смо без оружија ха.ха...
Јеси био у ауто јединици,која чета,јеси остао цело време или си отишао у прекоманду!?

Nazad
Vrh