putin
Član
Da Petrova gora je bila..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam bio 2000/01 u vp5542/8 ali istureni bataljon Uzice... Teleprinterista.. Boravio sam i na Topcideru 7 dana... na takmicenju u slepom kucanju .Bilo vas je dosta na Topcideru.I ja sam bio 2000./01.,ali u vp 5542
Da Petrova gora je bila..
Imal neka fora kako ovaj video naci na youtube?
Mnoge video klipove nalazim na slicnim sajtovima ali nikako da iste nadjem i na youtube.
Ja sam bio 2000/01 u vp5542/8 ali istureni bataljon Uzice... Teleprinterista.. Boravio sam i na Topcideru 7 dana... na takmicenju u slepom kucanju .
Zgrada pored ove u kojoj sam bio.Bio si ili policajac ili pesadinacI ja sam bio na Topčideru 2000./01.vp2130
I ja sam bio na Topčideru 2000./01.vp2130
Takodje Topcider 2130 dec.2000.
Pinzgauer_su napravili Austrijanci, koliko se sjecam naprijed je bila znacka 'PUCH'. Imao je dvogrli karburator i 2,5 lit. zapremine, i u ratu kada je benzin sve bio osim benzina trosio je kao tenk, ali je imao strasnu prohodnost.Mada nije ni on svemocan, bilo je terena gdje se nismo mogli popeti ni sa redukovanom 4x4 vucom+lanci na svim tockovima.Ovo cudo od vozila mi je jednom glavu spasilo,tako sto smo u frci i panici ispitali njegove sposobnosti.Ovaj snimak te njegove sposobnosti i dokazuje.Ljubim ga u tockove.
https://www.facebook.com/DenikAHA/videos/10152661288799035/?theater
U vojsci sam cuo da je deo nase pameti,ali ga je napravio Austrijanac,jer nasa tadasnja ni jedna fabrika nije bila zainteresovana.
Ja sam u junu 2000,ali sam ostao u četi do kraja kao vozač.Možda smo se i videli.
Ja sam bio isto u 2130 97g kod s.v. Marjanovića.
I njega sam vozio svaki dan do Generalštaba da preda neke papire.[
Ja sam u junu 2000,ali sam ostao u četi do kraja kao vozač.Možda smo se i videli.
Ja sam bio na Topcideru 1996/97,sest meseci Topcider,tri kod Slobe u Uzickoj i tri kod bivseg predsednika JU. Lilica Z. u Dobanovcima.4795/8-3vp garda.Takodje Topcider 2130 dec.2000.
Ja sam bio na Topcideru 1996/97,sest meseci Topcider,tri kod Slobe u Uzickoj i tri kod bivseg predsednika JU. Lilica Z. u Dobanovcima.4795/8-3vp garda.