Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, on i neki Vlada Burmazevic. Oboje iz Sapca!
Može i "Plamen ,Oganj ,Orkan" ,noć pretvore u danSvi su vbr-ovi . Valjevo ,Požarevac,Obrenovac ,Vljevo : 85 86 g.Avgust .Zadnji služili 18 meseci,skraćenje dobili 45 dana.Decembarci 85g prvi služili 12 meseci.VBR i OGANJ noć pretvore u dan,ko ne veruje bolje da ne proverava.
Dobra tema
Vojsku sam sluzio u Raski, Artiljerija 122mm. Na pocetku vojnik kasnije komandir racunackog odelenja... Da ne odajem sve,ostalo je vojna tajna
Ja sam od septembra 91. pa do marta 92.sluzio u Debru granicni bataljon u kasarni,dok se nije JNA povukla iz Makedonije.A do kraja vojnog roka na karauli Restelica- Prizrenski granicni bataljon.Procitah da je kolega forumas @mitjo(mislim da se tako potpisuje) bio na karauli Stojanovic.Za njegaBitolj Januar "88, posle 4 meseca sam dobio prekomandu u Debar tj karaula blizu Debra u selu Rostuse, ludilo i sizenje.
Regrutni centar,tehnicki bataljon,desetar pesadijske obuke u Ljubljani ,sa znackom rimeran vojnikzvali me da se aktiviram i da ostanem sa cinom vodnik u tenkovskoj radionci. Sad bih bio pre vas ostalih u EU.