kockasalascenej
Član
Jel neko sluzijo vojni rok NIKSIC 89GOD obuka. Posle prekomanda PROKLETIJE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A mesec dana pre 6 maja "dana garde" lupamo strojak po ceo dan samo zvoni! Ili kad vezbamo pocasni pozdrav pa nas izvedu na pistu a napolje +40 c
Pa stojimo mirno i puske ispred sebe a znoj samo curi. Najgore od svega je bilo kad dobijes onaj jedan jadan vikend od petka uvece do nedelje i dodjes na kapiju pa kad dezurni izadje da nam podeli knjizice i procita spisak taj i taj ne ide kuci na vikend ima sutra pocast... Auuu pa mu psujes milu majku i sve zivo i njemu u tom predsedniku sutra. Al dobro, kad razmislim kad bi u zivotu video te velike svetske drzavnike na samo par metara od mene ili kad bi bio na svim tim mestima gde mozes biti samo ako si u vojsci. Za mene je vojska jedna lepa uspomena i drugovi u njoj steceni nisacim nemogu da se porede!
a prvi sleva Vujin, onaj iz kobri sto puno moze da istrci!
Nista bez teske artiljerijeJa sam učestvovao na vežbi "Skok 86" ili Golija 86 bio na MT-12,100mm,protiv oklopni top, a 91 bio na VBR-u a 99 na BOV-u sa 6 POLK-ova
Vjerujem ti , a vjeruješ ti za ORKAN?VBR i OGANJ noć pretvore u dan,ko ne veruje bolje da ne proverava.

Istina, na zalost vezba je bila u dnevnoj varijanti. Trebalo je da bude i nocno gadjanje, medjutim na probnom gadjanju dve granate su otisle nekoliko km od cilja.... Pa su odlucili da ne gadjaju nocu. Al predpostavljam da bi bio prelep prizor.VBR i OGANJ noć pretvore u dan,ko ne veruje bolje da ne proverava.
Martovska!@Gedeon
Koja si klasa bio ?
[/QUOTE]