Ne, peto1 mi nismo sluzili redovni voj. rok vec bili mobilisani 99-e u G. Milanovcu.
Koji su rod vojske kada su te tamo kupili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne, peto1 mi nismo sluzili redovni voj. rok vec bili mobilisani 99-e u G. Milanovcu.
Koji su rod vojske kada su te tamo kupili.
izvinjavam se što odgovaram umesto peet-a svi u milanovcu su bili PVO odnosno to je bila PVO jedinica a bilo je i kerovodja i vozača a bogami i invalida i alkoholičara
I ja sam isto bio nišanđija a posle komandir.ja sam u vojsci bio nišanđija na 30/2 čuvena Praga
izvinjavam se što odgovaram umesto peet-a svi u milanovcu su bili PVO odnosno to je bila PVO jedinica a bilo je i kerovodja i vozača a bogami i invalida i alkoholičara
Koliko je meni poznato u G. Milanovcu je bio centar veze, bar kad sam ja bio tamo.
Jel se u to vreme nosili i oni drveni sanduci u vojsku.Eno mi ga jedan na tavanu.Bas je praktican.Inace sto se tice cevapa.Banjalucki sis cevap.Njam njam.To je bilo u pra istoriji.
Mislim da je to bilo 70-tih godina pa nije bas bilo drvenih sanduka.To je bila ona Titova juga i malo drugacija vojska.
Sluzio sam 2009 u valjevu na pesadiskoj obuci, zatim sam prebacen u G. Milanovac na obuku za vezistu... I vratio se u Valjevo u 24 divizion SVLR (Samohodni Visecevni Lanser Raketa) M-77 ili ti Oganj Bio na gadjanju na vojnoj vezbi odlucan odgovor Pester ...... Nezaboravno iskustvo