i ja sam bijo kod njega zis a kasnije nakon 6 mjeseci 40 dana uzivancije maljutkeZoran0230 je napisao(la):Mazalo na kojim topovima si bio.Ja sam bi o kod Kremića -mart 86
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i ja sam bijo kod njega zis a kasnije nakon 6 mjeseci 40 dana uzivancije maljutkeZoran0230 je napisao(la):Mazalo na kojim topovima si bio.Ja sam bi o kod Kremića -mart 86
.Ma nikad nista nisam cuo za Acu ,dobar je bio u moje vrijeme bijo je kapetan.Zoran0230 je napisao(la):Mazalo,Ja sam bio na B-1,u Rašku prvo na MT12-100mm,pa zatim igrom slučaja zbog nedostatka starešina prešao u Raketnu (takođe maljutke-ali bez dodatne obuke) i tako sam ostao raketaš do dana današnjeg.91-e sam bio na VBR a 99-e komandir PORB-e (BOV).Aca je bio legenda
Druze, da nisi bio vatrogasac?gagi77 je napisao(la):Tehnička služba,kasarna "Filip Kljajić" Niš-6 meseci pa 6 meseci kasarna "Morača" Pogorica,točio gorivo na benzinskoj pumpi u krugu kasarne.Klasa septembar 97/98.
Ne,ja sam bio u trećoj četi kod kapetana Alimpića i zastavnika Kurte .Kurkela je napisao(la):Druze, da nisi bio vatrogasac?gagi77 je napisao(la):Tehnička služba,kasarna "Filip Kljajić" Niš-6 meseci pa 6 meseci kasarna "Morača" Pogorica,točio gorivo na benzinskoj pumpi u krugu kasarne.Klasa septembar 97/98.
Bio sam na obuci 6 god, kasnije u Filipu Kljajic.
Ovakve požege nema u Sloveniji valda Slavonska?cukaneca je napisao(la):slovenija 89. ribnica,kocevje,maribor,slovenska pozega...lep pozdrav
Nisi podučen, bilo je još dalje na moru, na Prevlaci ako žnaš de mu to dođe?dudovcanin je napisao(la):Da, u Kumburu, jedina kaserina u bivsoj Jugi koja je na moru.
Mesec dana sam bio u inzinjerije a 11 u komandi stana. Jbg.
Ima ali na morskoj.mityoo je napisao(la):Jel ima jos koji granicar?