dragce070
Novajlija
Vipava,prekomanda Log pod mangart(Slovenija) granicar 90-91
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Alex Ti i ja smo imali sličnu sudbinu , ja sam takođe bio u Vršcu pa prekomanda Subotica pa još i vozač borbenog vozila samo što sam ja vozio samohodnu haubicu 122mm i što sam za tebe gušter a čini mi se da si Ti bio u onoj kasarni bliže gradu neznam kako se ono zvaše . Jel moguće da niko nema nijednu sliku iz vojske?!Alex_RD je napisao(la):jul 96/97 Vrsac pa prekomanda Subotica
vozac borbenog vozila pesadije (BVP), i posluzioc (konobar) u T-55 ( jedva udjem u kupolu, a sa granatom ne mogu da se okrenem, ne znam koji mozak je smatrao da sam ja idealan za to mesto)
Pozdrav klasomiroslav k je napisao(la):beograd, vozdovac mart 2002, inzinjerija, posluzilac kompresora
Nemaš brige skoro klaso postaviću ja tih ruskih vozila kolko hoćešvedran R.srpska je napisao(la):Banja Luka,2002-maj - novembar,pretposlednja generacija regruta Vojske Republike Srpske,
Artiljerija ves vozac samohodne haubice.
bice nekada neka slika kada nadjem od naprave te ruske sto se vozala pre osam god.
Nemoj da se i mi vozači ponapijamo pa ko će onda voziti ove silne vezistedragansavin je napisao(la):e pa braco vozaci jedna tura i za nas ,sto da su vezisti bolji od nas sofera
brundalo je napisao(la):Požarevac 78/79 izvidjac-diverznat. Kasarna Veljko Dugosevic.Zadnja klasa koja je u Jugi sluzila 15 miseci
Ja sam bio u Zadru , decembar 85 jun 86 kasarna Šapurine a od juna do novembra dom JNA.Zoran0230 je napisao(la):Ima li ko da je služio u Zadru (ŠRO-artiljerija)-mart 86-odnosno Raška,Septembar 86-Mart 87
poljoprivrednik u pokusaj je napisao(la):Zorane0230 koja je to generacija ima jedan rodjak 68godiste sluzio u zadru