Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj otac je sluzio u Zadru u Sepurinama 85 god!kiraj je napisao(la):Ja sam bio u Zadru , decembar 85 jun 86 kasarna Šapurine a od juna do novembra dom JNA.Zoran0230 je napisao(la):Ima li ko da je služio u Zadru (ŠRO-artiljerija)-mart 86-odnosno Raška,Septembar 86-Mart 87
Darosavac je napisao(la):Znaci ja necu ici.....sad mi malo krivo sto necu drzati pusku,rasklapati i pucati iz nje..........
toshiba je napisao(la):Darosavac je napisao(la):Znaci ja necu ici.....sad mi malo krivo sto necu drzati pusku,rasklapati i pucati iz nje..........
Imas igracke kod kineza
peto1 je napisao(la):Oni koji nece u vojsku ti ce da posluze u slucaju rata za grudobran jer stara vojska mrzi da kopa rov.
Pa zar nema vezista osusi mi se grlo nemam skim da popijem jednu.
Lepo bese prvo vece kad sam stigao a posle da ga j...s umalo i glavu da izgubi u j.....m Vrscu.Rodja je napisao(la):Mart 1998/99-15 meseci(bombardovanje) Vrsac!
tako ,nekako.,,Lep je Vrsac, lepo je i grozdje sj..o je se onaj ,ko u njega dodje!..."peto1 je napisao(la):@ valjevac
Cini mi se da je clan Bora radio amater profesionalac
@ Rodja
Mozes da kazes da si pored tasmanije bio i na Karpatima. Vrsac lepa varos.