Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj otac je sluzio u Zadru u Sepurinama 85 god!kiraj je napisao(la):Ja sam bio u Zadru , decembar 85 jun 86 kasarna Šapurine a od juna do novembra dom JNA.Zoran0230 je napisao(la):Ima li ko da je služio u Zadru (ŠRO-artiljerija)-mart 86-odnosno Raška,Septembar 86-Mart 87![]()
Darosavac je napisao(la):Znaci ja necu ici.....sad mi malo krivo sto necu drzati pusku,rasklapati i pucati iz nje..........![]()
![]()
toshiba je napisao(la):Darosavac je napisao(la):Znaci ja necu ici.....sad mi malo krivo sto necu drzati pusku,rasklapati i pucati iz nje..........![]()
![]()
Imas igracke kod kineza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
peto1 je napisao(la):Oni koji nece u vojsku ti ce da posluze u slucaju rata za grudobran jer stara vojska mrzi da kopa rov.![]()
Pa zar nema vezista osusi mi se grlo nemam skim da popijem jednu.![]()
Lepo bese prvo vece kad sam stigao a posle da ga j...sRodja je napisao(la):Mart 1998/99-15 meseci(bombardovanje) Vrsac!![]()
![]()
tako ,nekako.,,Lep je Vrsac, lepo je i grozdje sj..o je se onaj ,ko u njega dodje!..."peto1 je napisao(la):@ valjevac
Cini mi se da je clan Bora radio amater profesionalac
@ Rodja
Mozes da kazes da si pored tasmanije bio i na Karpatima. Vrsac lepa varos.