peto1
Moderator
BANE IVANOV je napisao(la):SURDULICA decembar 2001/2002.naravno VEZISTA.PETO1 živeli i tura za sve veziste da se grlo malo pokvasi!!!!!!
Krajnje vreme grlo mi se vec osusilo. Ziv mi bio Bane, za vnas i ostale veziste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
BANE IVANOV je napisao(la):SURDULICA decembar 2001/2002.naravno VEZISTA.PETO1 živeli i tura za sve veziste da se grlo malo pokvasi!!!!!!
Čestitam Peto obično su vezisti posle vojske Amateri.Ali ja nisam bio vezista nego sam to sve od početka išao redompeto1 je napisao(la):Druze mladi omladinac imam polozeno za radio amatera al nikad nisam bio bas zainteresovan za to. Trebao bi da odem u klub i da mi daju sifru ali nikad da stignem. Kolima nemozes prici na kilometar a da pesacim bas mi se i ne ide.
kurta_75 je napisao(la):Ja sam služio u Danilovgradu Mart 94/95 ne sećam se pošte ali sam bio u preotiv vazdušnoj odbrani. i tu je bio stacioniran puk kuba.
Da se javi jos neko pa da oformimo baterijukurta_75 je napisao(la):Pa da, ja sam bio u KUBU u samohodnoj bateriji,na osmatračkom radaru.
ja imam(E)klasu.inace vojsku sam sluzio 93/94 urosevac(ferizaj)3meseca a 9meseci karaula globocica(granicar)Bora je napisao(la):Kakvi su ovo vezisti,a nijedan nije Radio-Amater
pidikanac je napisao(la):Uroševac 30/2 praga nišanđija i vozač pozdrav za sve iz PVO jer mi nismo bilo ko mi smo PVO