peto1
Moderator
BANE IVANOV je napisao(la):SURDULICA decembar 2001/2002.naravno VEZISTA.PETO1 živeli i tura za sve veziste da se grlo malo pokvasi!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Krajnje vreme grlo mi se vec osusilo. Ziv mi bio Bane, za vnas

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
BANE IVANOV je napisao(la):SURDULICA decembar 2001/2002.naravno VEZISTA.PETO1 živeli i tura za sve veziste da se grlo malo pokvasi!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čestitam Petopeto1 je napisao(la):Druze mladi omladinac imam polozeno za radio amatera al nikad nisam bio bas zainteresovan za to. Trebao bi da odem u klub i da mi daju sifru ali nikad da stignem. Kolima nemozes prici na kilometar a da pesacim bas mi se i ne ide.
kurta_75 je napisao(la):Ja sam služio u Danilovgradu Mart 94/95 ne sećam se pošte ali sam bio u preotiv vazdušnoj odbrani.![]()
i tu je bio stacioniran puk kuba.
Da se javi jos neko pa da oformimo baterijukurta_75 je napisao(la):Pa da, ja sam bio u KUBU u samohodnoj bateriji,na osmatračkom radaru.![]()
ja imam(E)klasu.inace vojsku sam sluzio 93/94 urosevac(ferizaj)3meseca a 9meseci karaula globocica(granicar)Bora je napisao(la):Kakvi su ovo vezisti,a nijedan nije Radio-Amater![]()
![]()
![]()
pidikanac je napisao(la):Uroševac 30/2 praga nišanđija i vozač pozdrav za sve iz PVOjer mi nismo bilo ko mi smo PVO
![]()