dragan.kovacev
Član
Ja iz tri ovde, treca sa sodom bikarbonom. Kolenicu takodje kuvam obasko jedno 40min pa je onda ubacim u lonac, a sunku, slaninu i kobasice derekcione.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eto vidi da ima efekta da ga nisi prokuvao iz dve vode vec bi te manula ovako je ostala u kuciDragane,i prokuvavao sam pasulj u dve vode,i dodavao sodu,i džabe...posle pasulja mora biti rafalne paljbe,žena kune,deca plaču,fasada otpada sa zida..
Možeš i ovako probati.Uzeo sam nekih butkica, pa se spremam da ih sa uživanjem pripremim.
Zivotni vek divlje guske je do 70 godina. Kod mene kuvali dva dana i na kraju meso bacili, nije se skuvalo.Kad spomenu sodu psdsjeti me na jedan događaj.
Čovjek ulovio divlju gusku pa se žali da je kuvao cijeli dan i opet nije kuvano. Kaže mu drugi: "pa što nisi dodao sode"
Ma dodao sam. Da sam još malo dodao lonac bi se raskuvao a njoj ništa.
Cenim tvoj predlog, ali moj problem je što od butkice i kolenice upravo najviše volim baš kožicu i masnoću i zato je i spremam.Možeš i ovako probati.
Obariš butkicu,skineš kožuricu i odvojiš od kosti.Meso ubaciš u vatrostalnu posudu i opkoliš ga krompirom i malo šargarepe i u rernu.15-20 min. pred kraj,skineš poklopac da se zapeče.
Za prilog ren.