Gastronomija I kulinarske đakonije

Ali pametan snima za strance, ovde bi jedva zaradio crkavicu od youtube.

Inače kad ste spomenuli somersbie, sinoć smo se malo družili, pa dosta popili, pa me pogodila pesma, pa sam počeo malo da lupam čaše i flaše... E taj somersbie što se teško čisti(a lako se pije), pa to milion malih parčića... Flaše od piva i vina su puno bolje, krupnija parčad, milina za pokupiti.... Aj po betonu i bož pomozi, al po nasutom grebanom asfaltu muka živa...

Pa i ovo ti je nas covek. Ako se dobro secam negde iz okoline Krusevca.
Sve ide iz Paracina,lokacija Grza.Od pocetka snimaju tako,mnogi nisu ni znali da su iz Srbije.Tako da opet se obracunava kao za Srbiju.Al rasirila se prica,malo prodaju svoje nozeve i zaradi se solidno.
nisam iskreno znao za kanal,nego sami nazivi cim sam video naslovi engleska verzija mislio sam da je strano
sad vidim da nema ni price samo kuvanje
ocigledno su dobri jer za 6 godina postojanja gotovo 3,9 miliona pratilaca nije mala stvar
meni iskreno ovo nije po mom gustu
radije bih pogledo Georgy Kavkaza

sirov jeste ali meni se dopada,cime se zaista bavi neznam,udara po crnom vinu samo tako
bilo je tu na meniju i kamila,noj,aligator 🤪

Ja miaslio da samo ja gledam po youtube te gastro kojekakve price. Od tog Kavkaza preko Huga, gastro trazilaca i fatman chifa. Al najsladje jede onaj Sremac Hugo.

Ti sto jedu po restoranima pa kao preprouciju je cist marketing.

Isto kao vozac Autosaobracaja iz Kragujevca koji je vozio Kg-HN pa pauzu pravio pred najgorom trovacnicom,ali ga gazda dobro castio :D

Btw Seljače, nekim sam poslom u poslednje vreme povremeno u Kg, pa me interesuju neka solidna mesta za nešto pojesti.. Šta i gde preporučuješ, a da nisu trovačnice a i neke preskupe fensi lokacije..

Debelog Sremca je progurala ekipa Kafe Zale (ko ne zna psihijatrija na otvorenom). Nisam ga pratio duze vremena i tek sad vidim da je poceo da obilazi kafane. Prvobitna prica je bila oko pasa, ali izgleda da mu ovo bolje lezi...

Debelog Sremca je progurala ekipa Kafe Zale (ko ne zna psihijatrija na otvorenom). Nisam ga pratio duze vremena i tek sad vidim da je poceo da obilazi kafane. Prvobitna prica je bila oko pasa, ali izgleda da mu ovo bolje lezi...
da da ekipa kafe zale ga progurala.....ono su idioti,mada nije to to kao pre bar godinu pre
jbg ovo sa hranom se vise gleda pa je malo smanjio staforde,objasnio je sremac to u nekom od nedavnih klipova
kapne tu sad vec onako neka lova,nista specijalno ali poklapa restorane

A pitam se odakle mi je poznat. :) Retard sa majicom na bratele iz koje mu vire sise uvucenom u trenerku prica o stafordima i pravi boksove sa Zekom. Gledao odavno taj klip.

Šta mislite o ovome?
Čim nabavim materijal probam. Izgleda mi veoma ukusno!

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ovaj nesto brlja ali to se u Engleskoj zove pork scratchings , koza i slanina na poseban nacin isprzena i vakumom izvucena sva masnoca , bude hrskavo , skoro pa da se topi u ustima , zasoljeno i to se sluzi u svakom pabu , bolje se pije pivo, to nema veze sa nasim cvarcima.

Nešto najpribližnije kućnoj priči, poželjno kašikom..
Znači, za početak supa/čorba a kasnije nešto sa mesom(šnicla, krmenadla, vrat) da nije roštilj, a izbegao bih i pečenje.
Nisam više u godinama da varim kamenčine..:osmeh:
Ja sam nekada bio ljubitelj/korisnik expres restorana, bilo ih je skoro u svakom gradu, i tu su imala kvalitetna variva higijenski kontrolisana.
Nažalost u zadnje vreme toga nema, samo se udri po mesini po kojekakvim prčvarama.

Nešto najpribližnije kućnoj priči, poželjno kašikom..
Znači, za početak supa/čorba a kasnije nešto sa mesom(šnicla, krmenadla, vrat) da nije roštilj, a izbegao bih i pečenje.
Nisam više u godinama da varim kamenčine..:osmeh:
Ja sam nekada bio ljubitelj/korisnik expres restorana, bilo ih je skoro u svakom gradu, i tu su imala kvalitetna variva higijenski kontrolisana.
Nažalost u zadnje vreme toga nema, samo se udri po mesini po kojekakvim prčvarama.
Onda biblioteka kod Milutina ili Stara Srbija,mada pre biblioteka :)

Nazad
Vrh