Gastronomija I kulinarske đakonije

Baš sinoc ja žedan ko pas ( na moru se pekao ceo dan pa se onda uveče prejeo kao govedo )
Tržni centri ( Idea i mega ) iz nekog razloga tamo ne rade nedeljom a u mini baru ostalo samo belo vino i samersbi .
Dovatim se duboke čaše , pomešam i tako smlatim 4kom . ( 4flasice samersbija i isto toliko vina )
Mislio sam kako ću kasnije te veceri da podnesem put ( autobus ) nazad .
Kad ono ništa ?
Možda kad se prvo dobro nakrkas vino ( alkohol ) ne vata ?

Poslednja izmena:
Kad spominjete te gazirane sokove sa aromom narandže po mom ukusu najbolja je ORANGINA .
Prosto ima neki talog u njoj što joj daje ukus ( valjda je od kore narandže )

Poslednja izmena:
Sto bi jedan moj iz sela rekao (vazi za dvorsku ludu) kad vidi mene i drugara da pijemo somerzbi "BOZE KAKVE VI CIRKUSE PIJETE" 😂😂😂😂
Salim se naravno o ukusima ne treba raspravljati

A nesto od alkohola je inace zdravo ili nesto od ove hrane o kojoj se ovde prica je zdravo?
Sta god jeli ili pili ako je u normalnoj umerenoj kolicini sanse nema nicemu da naskodi, problem nastaje sto velika vecina nas naravno cast izuzecima nema dva grama samo kontrole dal u jelu ili picu.

Nije,velika casa puna leda i onda mu ubije tu slast toliku.
Iz licnog iskustva,na opisan nacin potamanio dosta komada 🙂

Šteta što ga ima samo u limenkama i flasicama , valjalo bi i neko veče pakovanje ( bar ovaj sa ukusom jabuke )

Ko zeli da pogleda restorane,fast fudove o hrani,jelovnike,cene itd ova tri kanala su dobra na youtubu
Gastro Trazilica
Gastro Maratonac
HugeStaff

Nazad
Vrh