FOTON

Sto se tice klime onaj prekidač treba da bude na 0.
Sa tim gumam sto trenutno imaš je jako velika razlika izmedju 3 i 4te brzine.. U 4 ide preko 40.

Uspeli smo da podignemo, dotegao sam spojke sve labavo, ostala je jos jedna u sredini jako nezgodna nek se oni zajebavaju sa njom, e sad malo sam ga terao 1 2 3 al u cetvrtoj rupa jedva povuce prazan i skakuce po putu ko jarac, treca sasvim ok pristojna brzina, klima ne hladi imam utisak da greje pakao u kabini ili ja nesto ne umem ili ima negde ventil da se zavrne topla voda
Što se grejanja i hlađenja tiče, moraš da zatvoriš ventil koji dovodi vuću vodu u kabinu jer u tom slučaju klima neće da ti dobro hladi. Ventil je kuglasti, nalazi pored vodene pumpe, ima malu polugu i nije lako uočljiv . Inače klima i grejanje rade odlično.

Uspeli smo da podignemo, dotegao sam spojke sve labavo, ostala je jos jedna u sredini jako nezgodna nek se oni zajebavaju sa njom, e sad malo sam ga terao 1 2 3 al u cetvrtoj rupa jedva povuce prazan i skakuce po putu ko jarac, treca sasvim ok pristojna brzina, klima ne hladi imam utisak da greje pakao u kabini ili ja nesto ne umem ili ima negde ventil da se zavrne topla voda
Decije boginje. Polako dok se upoznate, bice ok

Što se grejanja i hlađenja tiče, moraš da zatvoriš ventil koji dovodi vuću vodu u kabinu jer u tom slučaju klima neće da ti dobro hladi. Ventil je kuglasti, nalazi pored vodene pumpe, ima malu polugu i nije lako uočljiv . Inače klima i grejanje rade odlično.
Jel to taj ventil nalazi se kod termostata iznad vodene pumpe okrenuo sam ga u drugi polozaj pa cu ispratitu

Dobio sam tegove, kljunove od kasike, prednje blatobrane zapakovano u neki dzak, kutiju sa alatom, onda kartonsku kutiju u njoj set filtera, kljuc za filter, upustvo, kugle za poluge posto je one kuke na polugama i toplingu, 3 kugle siroka rupa i 3 kugle uzana rupa, dva prikljucka za vazduh, 4 muske spojke za kipovanje, klinove za donju i prednju poteznicu, u alatu rucna mazalica, francuski kljuc, par kljuceva itd
Onda si dobro prosao :)
A sto se tice cetvrte brzine svi su kilavi u cetvrtoj mnogo.Nema snage da umre,mora da se zaleti u trecoj presalta i pun gas da krene da ide. Kod mene na nekim uzbrdicama gde je asfalt ovi domaci traktori idu trecom bez problema sa nekim orudjem-praznom prikolicom i slicno a kinez bez icega ne moze u 4 da pipne .

Odvijte jedan krug šraf na pumpi i ide u 4. ko zmaj. Samo, da skakuće, skakuće dosta i to je meni glavni problem. Onda moraš smanjiti brzinu, pa onda mora u 3. i tako.

Nazad
Vrh