FOTON

Jel neko menjao filter vazduha na 804, na uljani da se preradi ili nekako ubaciti predfilter u ovaj vazduani, jer ovako samo sa jednim vazdusnim nije dobro
 
Kolega se ponovio sa novim Foton Lovol III 604
Perkins 60ks 4000cc 4 cilindra,menjač potpuno sihronitovan 12+12 sa mehaničkim reverzorom,klima,gramer,radio-usb,kompresor,5 izvoda za hidrauliku,dve poteznice,CE stakla,tegovi napred 145kg+nazad 360kg,kardan 540-1000obrtaja.

DSC_0581.jpg
[/URL]

DSC_0582.jpg
[/URL]

DSC_0585.jpg
[/URL]

DSC_0586.jpg
[/URL]

DSC_0587.jpg
[/URL]

DSC_0589.jpg
[/URL]

DSC_0588.jpg
[/URL]

DSC_0584.jpg
[/URL]
 
Mislim da sam vidjao oglase 19300 sad ne znam da li je uzimao neku dodatnu opremu.

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
 
Jako lep traktor..velika kubikaza za tu konjazu,perkins...samo brate sto me nervira sto na dosta novih traktora se otvara cela strana kabine,tj nema bocnog prozora,i mi sto trosimo duvan imamo problem,i jbs ususkanu kabinu kad moram otvarati vrata...
 
19800 e sa klimom to je jednina dodatna oprema 500e,drugo ništa i nema od dodatne.Kolega je prošao na konkursu 50% povrata od države. Tako da te pare vredi traktor.
Što se tiče kubikaže 50ks isti takav samo ima manje gume ostalo je isto ima motor od 3200cc pa i meni deluje malo jača kubikaža naspram konjskih snaga. No videćemo u radu kako će se pokazati po potrošnji s obzirom da je rezervar 65l.
Dosta težak traktor oko 3000-3100kg sa tegovoma .
Kinezi su dosta uznapredovali za razliku od prethodne serije,kabina je uradjena dosta kvalitetno,ušuškana,pregledna,menjač sa strane potpuno sihronizovan sa reverzerom ravan pod od kabine,kabina odvojena od menjača i diferencijala,prednja hauba je sva metalna,obrtni prednje blatobrani,a prednost-mana vrata da komotno se ulazi-izlazi ali za pušače je problem kao što kolega kaze,ali ima i rešenje za njega traktor ima šiber tako da može napraviti da dim odlazi iz kabine :osmeh:.
 
Poslednja izmena:
Mana tih velikih vrata je i ogromna staklena povrsina ,ne daj Boze kamena ispod tocka od vozila u susret koliko ce kostati zamena....
 
milan971
to se rešava tako što osigurate stakla za 4000din na godišnjem nivo i da se puno ne sekirate da li će vrcnuti kamenčić ili bilo šta drugo što može dovesti do pucaja stakla.
 
Za šta će najviše koristiti traktor? Jaka cena ali ako dobije tih 50% od države po meni onda je dobra trgovina.
 
Ajde vlasnici fotona kako se rukuje sa hidraulikom tj sa ručicama u kom polozaju treba da stoje kad se ore? Leva rucka je za dizanja i spustanje orudja,probao sam desnu da spustim malo vise od pola prema dole i onda leva nece opste da reaguje. Kako kad plug nema točka namestite željenu dubinu da traktor to drzi na hidraulici tj da uvek drzi zadatu dubinu?
 
Nazad
Vrh