alen1972
Član
Sad ce moderatori da kazu da je tema foton a ne Yto. Ipak to nisu isti traktori.Nisam ja komšija je kupio, ja sam ga doterao kući pa sam se razočarao.Ja imam mtz 82,jd1745 i 539.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad ce moderatori da kazu da je tema foton a ne Yto. Ipak to nisu isti traktori.Nisam ja komšija je kupio, ja sam ga doterao kući pa sam se razočarao.Ja imam mtz 82,jd1745 i 539.
E ova ti je dobra Narocito pretovarenog.Nov, nisam misleo na brzinu traktora već što nema snage-crkava,vidi brdo pre fap-a.
Na fotonu kvacilo srednje tvrdoce, nije ni bas mekano a nije ni trvdo, bar na ovom sto sam ja probao. Evo kod mene na ovim jinmama na ovom manjem kvacilo neverovatno lako, ne znam kako je ono moguce, jos jedva da mogu da primetim razliku izmedju prvog i drugog stepena dok je na ovom drugom dosta tvrdje u odnosu na ovog manjeg ali nista strasno. Ima i od traktora do traktora. znam da je jedan na fotonu menjao korpu zbog tvrdog kvacila, sta li je tu bilo ko zna.Ja sam moj YTO 504 pre 2 godine platio oko 17000 sa klimom i euro kabinom. Sada toliko košta ovaj Lovol 504, i s obzirom na menjač od 12+12 koji je glavni nedostatak kod Yto-a i na ovu dosta dobru kabinu, mada i euro kabina na Yto-u nije loša, ali nije ovako ergonomski dobro rešena, ovo bi sada bila bolja kupovina. Takođe vidim da je rezervoar sa strane što je dosta bolje, jedino ostaje problem kod oba traktora uključivanje kardana bez kvačila što nama voćarima puno znači, i nisam probao kakvo je uopšte kvačilo kod ovog Fotona, s obzirom da je na Yto-u katastrofa tvrdo, pogotovu na drugom stepenu gde se i uključuje kardan. Sve u svemu veliki pomak napred za Foton.
Kakav je sistem kocenja kod tih vecih? Kod ovih manjih idu lamele u ulju i nista se ne cuje a koce samo tako, mislim da je taj sistem na svim kinezima 45-55ks, za vece ne znam.Sedeo sam i palio novog 904 na sajmu. Razocarao sam se, iskreno. Mnogo to lepse deluje na slikama nego uzivo. Mehanizam kocnice toliko skripi da ljudi okolo beze kada je stisnes, sve deluje nekako na brzinu skrpljeno