Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ga nisam poredio sa drugim traktorima ali upuceniji kazu da su kinezi sve kopirali od drugih (evropskih proizvodjaca), moj je po fijatovoj licenci, motor cetiri klipa, a imaju u ponudi motor tri klipa, naravno 45 ks, po licenci perkinsa. Cijene dijelova: vodena pumpa 100 KM, termostat 25 KM, ruka koja podize polugu 50 KM, to sam mijenjao na svom trak. pa znam tacno, a iz prica cujem da je bospumpa 350 KM, kompler farovi i zmigavci 150 KM, hidraulicna pumpa 110 KM, a pumpa volana 220 KM, kompletan motor 3500-4000 KM, kompletan kompresor sa ugradnjom 250 KM, 1 EUR= 1.95 KM... pozz.djendrag hvala za odgovor. Najvise me privlaci kod ovih traktora cena novih, izgled i mislim da je svaki model radjen po vec postojecoj licenci nekog poznatije traktora. Ne znam kako su sa cenama delova, ali ako su kao mtz ili sl onda su oni i vise nego dobar izbor
ovo je model sa starim tipom kabine, odnosno dok se nije sklapao u agrovojvodini, ovako izgleda model što ga sad prodaju, sve je isto samo je kabina lepša i preglednija, evo link za slikuSto se tice kineskih traktora manje snage ja bih izdvojio YTO 454. Novi model sam prvi put video na N.S. sajmu. Odusevila me je kabina jer je dosta preglednija u odnosu na predhodni model, ravan pod, servo ..... i jos dosta toga. Cena je bila negde oko 10500 eura. Mislim da su davali negde oko 1god garancije na njega za razliku od IMR, IMT, MTZ koji su imali samo 6 meseci garanciju. Traktor kao pojava izgleda fenomenalno. 4 izvoda hidraulike pozadi, ma stvarno ok. A neki delovi na njemu su bili i nase proizvodnje: kompletna vazdusna instalacija je bila Prva petoletka, gume su Ruma guma i felne je proizvodila Indjija. Cena je bila za traktor sa kabinom i prednjom vucom. Mislim da je bez prednje vuce model bio jeftiniji za 600 eura. Sa ovim traktorima nikada nisam radio ali prvi utisak je zaista pozitivan. Sto se tice fotona njih nisam toliko ni gledao tako da ne mogu iznositi svoje misljenje o njima. Evo slike: