FOTON

Filter ima proverio dobar je a za pritisak kako da merim kada volan miruje pumpa slobodno vrti ulje nema pritiska kada okre cem volan ako orbitrol propusta opet ne znam dal je pumpa ili orbitrol, da li je normalno da kad su namotani tockovi i stanem sa volanom da se oni polako vracaju i ispravljau sami i imam malo cudan osecaj na volanu kao stepenasti otpor zategne pa popusti zategne pa popusti i kad se brzo mota izgleda kao vibracija pulsiranje blago?

Koliko ima sati traktor?
Inače imaju dobar servo nije bilo nekih problema sa njima, sem semeringa na klipu, ali nakon nekoliko hiljada sati.
Taj servo malo čudnije radi, nekada, ne stalno, u mjestu ako postoji veliki otpor kao malo teže da ide, više kao da preskače, ali čim se traktor malo mrdne volan se okreće malim prstom isto tako u vožnji ide baš, baš lako
Kod njih je pumpa vanjska, lako se može skinuti i odnijeti na provjeru. I vjerovatno nije ni skupa jer je glavna za 454 oko 100e, a ova je manja

Pozdrav svima na forumu, ja sam novi na vapem forumu, bbavim se ljeskom na 1.2ha i ratarstvom na 1,5 (ratarstvo zog fonova Eu), imam stari traktor kojeg bi trebo zamjenit za novi. Gledo sam malo ovo Lovole 354 i 504, i Arbos 2035 e sad me muči koji bi od ovih navedenih bio optimalan, s obzirom na povrsinu i eventualnu mogučnost da se povrsina poveća na max 5ha. Traktor neradi neke velike teške poslove.

Definitivno uzmi od 50ks, imamo Europarda 45ks i da je manje konja falilo bi, a više bi svakako dobro došlo. 35ks je malo, pogotovo za mulčer, velika je razlika između 504 i 354.
Uzmeš mali pa se poslije dugo godina kaješ što nisi uzeo veći

Definitivno uzmi od 50ks, imamo Europarda 45ks i da je manje konja falilo bi, a više bi svakako dobro došlo. 35ks je malo, pogotovo za mulčer, velika je razlika između 504 i 354.
Uzmeš mali pa se poslije dugo godina kaješ što nisi uzeo veći
Kod 504 mi je problem visina, malo je previsok 2.7m za ljesnjake, sada imam IMT533 i roto malčer tako da 35ks nebi bio problem

Pa ne sklope se grane skroz, 20 30cm razlike u visini ne vjerujem da igra ulogu, a za razliku od imta su obli i lako prolaze da ne trgaju granje.
I sami imamo voćnjake i radimo i ratarstva, pa znam o čemu govorim.
533 kada ima puno grana ima da vrca suze pod mulčerom. 539 se ne može izboriti, a 533 pogotovo

kod nas nema uvoznika u HR, jedino je najbliže kod cas u SRB ili SLO
17800 е сам платио свој Ловол 504 у децембру.
За Ловол сам се одлучио јер ми је дистрибутер за Србију релативно близу.
Има их у мојој околини још оних тире 1 од 40 -45 кс. добро су се показали.
Jedina i najveca razlika je u tome sto IMT kad zapne za granu otkine granu,a ovi novi kad zapnu otkine pola krova jel je sve plasticno..
Истина жива! Колко кошта стакло врата за Ито?

Inače za rusa sam u novembru uzeo komlentna vrata, sa staklima, kvakom, bravom, rukohvatom i graniči kom i koštala su 30k...tako da pitanje je šta je skupo a šta ne.. Više me brine da li ću sledeći put naći staklo za yto jer je moja kabina drugačija i odavno se ne pravi, a ni blizu ne paše od ovih drugih...

17800 е сам платио свој Ловол 504 у децембру.
За Ловол сам се одлучио јер ми је дистрибутер за Србију релативно близу.
Има их у мојој околини још оних тире 1 од 40 -45 кс. добро су се показали.

Истина жива! Колко кошта стакло врата за Ито?
Bocno zakrivljeno staklo 12.000
Zadnje staklo 8.000
Pumpa volana 24.000
Alternator 20.000
Akumulator crkao posle 2.5god
U sustini posle akumulatora svake godine nesto otislo
Taman toliko je i star traktor..
Cene su inace u tom momentu sad je mozda otislo gore sve

Nazad
Vrh