Постоји изрека за коју сам се више пута уверио да је веома истинита, а гласи: "Нема ништа трајније од привременог решења". Ја бих одмaх ишао на решење разумне цене које ће "из прве" радити све послове које можеш да имаш. Ко зна како ће се ствари слагати сутра и да ли ћеш касније бити у позицији да размишљаш о неком пунокрвном воћарцу. Ако пазариш Н-а и покаже се да ти је кабина неопходна, сигуран сам да ти неки мајстори овде код мене у околини, Ковачици или Падини (средокраћа између Панчева и Зрењанина), могу да ти скроје по разумној цени одличну малу кабину, са све натпритиском и филтерима, мултимедијом, RGB осветљењем.... Ако пазариш онај лепи "Ловол" 3. генерације и за пар година се покаже да кабина смета у послу, а за специјализовани други трактор не будеш могао да "затвориш финансијску конструкцију", шта ћеш онда, да скидаш ту кабину? Плаћаш другоме да ти уради неки посао?
Помињеш да си био у Ратини. Јеси ли чуо нешто интересантно од оних људи? Имају ли предње полуге за тракторе, колико траже за Н-а?
Помињеш да си био у Ратини. Јеси ли чуо нешто интересантно од оних људи? Имају ли предње полуге за тракторе, колико траже за Н-а?