dobrivoj_zr
Član
Netačno, to mu kupili ovi iz Agrotecha da ih reklamira besplatno i da hvali Armatrac svako maloBaća ode i ti u YouTube-re.Radoslav kupio Pumu od zarade na snimcima pa ti vidi.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Netačno, to mu kupili ovi iz Agrotecha da ih reklamira besplatno i da hvali Armatrac svako maloBaća ode i ti u YouTube-re.Radoslav kupio Pumu od zarade na snimcima pa ti vidi.
![]()
Da, baš su bili oduševljeni što sam kupio Pumu umesto Steyera...Netačno, to mu kupili ovi iz Agrotecha da ih reklamira besplatno i da hvali Armatrac svako malo. Šalu na stranu, poštujem to što Radoslav radi, jer se može izvući dosta korisnih informacija sa sadržaja na njegovom kanalu.
A vjerujem nebi bila ista cijena i to mi je onda logičan potez da je Puma tu. Ako se ne varam...Da, baš su bili oduševljeni što sam kupio Pumu umesto Steyera...
Ne bi bila ista cena ali bi bili mnogo bolji uslovi...A vjerujem nebi bila ista cijena i to mi je onda logičan potez da je Puma tu. Ako se ne varam...
zahvat 140 cm. a brzina zavisi od terena 3 ubrzana ili 4 usporena i retko 4 ubrzana.
Trazim nekog renoa starijeg oko '90-e,slucajno sam naisao na oglas za tog fendta pa sam pomislio da mozda neko od kolega sa foruma prodaje(ili neciji komsija,drugar) u tom slucaju bih ga uzeo ozbiljnije u razmatranjeKolega koja godina te interesuje?
HocuUzmi u razmatranje D.F, takođe ima ZF komponente kao i Fendt a cenovno dosta povoljniji.
Ne znam kakav je traktor, znam da je prodavac trgovac polovnim poljo mašinama..Jel mozda neko od kolega iz Srema prodaje 311-icu,video sam jednu na oglasu iz Indjije ili Maradika?
Ne škripa to turbomatik već obično kvačilo, jer turbomatik se odnosi na spoj motora i mjenjača koji je izveden uljnom turbinom a ne mehaničkim spojem tj. spojničkom osovinom . Svrha te uljne turbine je da ublažava trzaje i samim time smanjuje habanje samog kvačila i mjenjača.Nego jel sme da skripne turbomatik kada se salta, to jest pusta kvacilo?