Fendt

Koja je cene dampera, za fendt favorit 615? Da li neko od kolega zna ili je menjao?

Sent from my S60 using Tapatalk

Menjao sam kocioni cilindar na fentu sto dodje na levu trubu(procurela gumica) stavio novi i radi odlicno. Ali mi se sada desava kada stisnem desnu kocnicu da mi igra pedala,tj i tocak tako kada kocim sve onako cupka kada stiskam kocnicu lagano tj jace koci pa ga popusti pa opet jace koci pa ga popusti....zna li neko zasto se to desava?

Menjao sam kocioni cilindar na fentu sto dodje na levu trubu(procurela gumica) stavio novi i radi odlicno. Ali mi se sada desava kada stisnem desnu kocnicu da mi igra pedala,tj i tocak tako kada kocim sve onako cupka kada stiskam kocnicu lagano tj jace koci pa ga popusti pa opet jace koci pa ga popusti....zna li neko zasto se to desava?
Kriv disk ili otišli kočioni diskovi..

Ali ono sto mi je zanimljivo je da je desni kocio normalno dok nisam promenio cilindar na levom tocku....

Sad kreće guglanje cene Arme. 😂 Pretpostavljam cena one od 110ks.Odlična cena za takav traktor, iz uvoza su dosta skuplji sa xxxxx radnih sati.

Komsija ima fenda sa takvom haubom serija 7 , uzeo ga kod Ace u Klenku pre par godina , ako smisle kako u radu da mu urade servis natankaju gorivo i zamene tockove ni tad nece stajati . Tri vozaca dan i noc od bacanja vestaka setve prskanja pripreme oranja ne gasi se , nema prekida ore se celu zimu iz oranja u pripremu i u krug , od kvarova jedino sto se desilo je da su oprali dzojstik u kabini i da su imali popravku od 1500 eura .

Takav je bio kod Ace u Klenku prošle godine kada sam kupovao traktor i cenio ga je 42.000 evra, meni nije odgovarao jer je slab a i jaka mi je bila cena.

Komsija ima fenda sa takvom haubom serija 7 , uzeo ga kod Ace u Klenku pre par godina , ako smisle kako u radu da mu urade servis natankaju gorivo i zamene tockove ni tad nece stajati . Tri vozaca dan i noc od bacanja vestaka setve prskanja pripreme oranja ne gasi se , nema prekida ore se celu zimu iz oranja u pripremu i u krug , od kvarova jedino sto se desilo je da su oprali dzojstik u kabini i da su imali popravku od 1500 eura .
Neki dobri crnci...

Baća Dobrinčan može da se reši problem istovremenog podizanja utovarivača i kipovanja prikolice ugradnjom slavine.Kada budeš u mojoj varoši navrati da vidiš kako je to odrađeno kod mene na D.F.

Nazad
Vrh