dugovi nemoraju da se vrate,JER GO SE NE SKIDA.....
I pare, koje si ti položio u banku ne trebaju ti se vratit, pošto su pozajmljene nekom, za kog se iskazalo, da je GO?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dugovi nemoraju da se vrate,JER GO SE NE SKIDA.....
Drugim rečima i kraće, EU se kod nas koristi kao izgovor za mnogo šta što nam niko (još) ne traži. A to je već problem naše kuće koju neće niko drugi počistiti. Eventualno može da nam doda metlu ali čišćenje ipak moramo sami.Prepiska sa drugog foruma u kojoj sam učestvovao.
Naravno da ima. Konkretan primer iz moje oblasti, proizvodnja šećerne repe i šećera. Unazad nekoliko godina se non stop pričalo o kvotama. Pričalo se o tome da moramo da povećamo proizvodnju šećerne repe i šećera, kako bi zadržali određene kvote, kada bi eventualno ušli u EU. Sada se ta politika napušta i priprema neka druga. Da ne pričamo o tome da oni planiraju mere za period od 2013-2020 godine. Naši političari će sada morati da menjaju ploču, još uvek niko to ni ne spominje (ne znam zašto). O tome šta će se desiti kada mi eventualno budemo na vratima EU, 2020 najranije, ne možemo imati nikakvu predstavu. Znači mi treba da se bavimo svojom poljoprivredom nezavisno od mera EU, jer nismo članovi, a njihove mere se menjaju posle određenog perioda u skladu sa promenama na svetskom tržištu i okruženju. Naša poljoprivreda mora da se prilagodjava tržištima na koja plasiramo proizvode, a ne nekim propisima EU.
Što se tiče zemlje kandidata na linku možete pročitati predviđeni budžet. Iz tabele se vidi da smo mi te pare dobijali i prethodnih godina, tako da ne dobijamo skoro ništa više nego 2011, kada nismo bili kandidati. Tako da njihova priča o novih 200 miliona evra je samo još jedna laž u nizu. Pošto narod u Srbiji živi u medijskom mraku, oni mogu da lupaju do besvesti i niko neće ni znati da to što oni pričaju nije istina.