DusanA
Član
Ma, ne verujem ni da farme u Bugarskoj, Madjarskoj, Rumuniji, Litvaniji itd imaju isto 80.000e za to. A valjda i oni imaju farme, sve se to resi na lokalnom nivou.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@SAMA
Niko tvom komsiji nece braniti da drzi krave ali van naseljenog mesta. ..................
Pre će biti da mi skidamo gaće i kada niko ne traži. ...mislim da pravila u EU ne vaze jednako za sve mi cemo i gace morati skinuti dok nas ne prime a u ostalim zemljama clanicama zivot ipak nekako normalnije funkcionise
Lepo vam je @tine opisao slucaj Hrvatske , a kako se to isto resilo u Italiji.
@SAMA
Niko tvom komsiji nece braniti da drzi krave ali van naseljenog mesta. Ako bude hteo redovnim putem da prodaje mleko i sir, morace to po standardima koji budu propisani i to je u redu. A ta prodaja na kantice uvek je bila i bice, i to nece moci niko da kontrolise, niti ce imati interesa da to radi. Pa ljudi setite se samo redova pred ambasadama za vize. Trebal nam ponovo takva zezancija? A da, za onoga sto stavlja brasno u sir. Takav sir sigurno ne prodaje u EU i zato treba da se uvedu uredbe kao u EU da to ne bi mogao da radi i ovde.
Po toj tvjoj logici, svaka buducnost nam je crna, kao sto u krajnjoj liniji i jeste.
Ama čoveče svet se menja, moramo i mi. Već smo skoro ostrvo u EU, da je sve ostalo u vezi njih (EU) i trostruko gore to je činjenica koju ne možemo promeniti ,ma šta radili. Možda se unija i raspadne ali malo je neozbiljno sedeti i čekati na nešto što može da bude za godinu, pet, deset ili nikad.Dok je bio Tito nije valjalo, tako su govorili oni koi dolaze posle njega promene su nam spas. Došo Sloba ni on nije valjao biće sa promenama bolje. Posle su došli opet drugi, promene. Koliko ja mogu da vidi svakiput sa promenama nam je sve gore i gore, zato neverujem ni u EU.
E sad mi kao napaćeni narod koi je patio decenijama željni bar mrvice nečeg boljeg, nešta što bi nas pokrenulo, dalo volju za život vidimo spas u sve pa makar nam poslali i atomsku bombu kao spas na kojoj piše EU.
Vidim da su Bugari i Rumuni procvetali.Treba dobro proracunati koje su prednosti i mane.Sigurno ima i jednog i drugog.Kad pristupimo,posle nema puj pike ne vazi.Ja mislim da je strah od EU neopravdan, u svakom slucaju, ne moze da nam bude losije nego sada nikako, osim ako ova kriza ne preraste u svetski rat (sto je vec bilo u istoriji). A sto je u nasoj zemlji losija situacija, to nam je EU vise spas. Puj spas za sve nas, kao sto kaze dacija igra.