Elektro instalacija

Da... definitivno alternator, prikacio drugi samo da se poveze struja i radi lampica kako treba... nego sve sumnjao u moje povezivanje instalacije, umesto da odmah probam drugi, htedoh prvo da skinem sa fergusona, onda se setih da je ostao kod mene jedan, ugradjivao komsiji s44 na 558...itd....
Alternator nije punio? Verovatno regler neispravan fabrički.

Da li neko zna je l' postoje armature sa više (npr. po tri) utičnica za 12V, ne one za upaljač već one tropinske za nove uređaje (navigacije i sl.). Znači kao na slici al' da je već grupisano po par takvih utičnica.

Hc4a914bd33f844d4adf096e355a736ebT.jpg
Svaka prodavnica traktorskih dijelova , imas i muske ,ovakva ovdje dodje nesto malo manje od 4E komad.

Imas sa kablom i osiguracem u kutiji isto takve zenske onda su skuplje.

U principu da, ali po ovoj ceni ni slučajno.

@Srđan01 je dao odličan predlog da se tako nešto napravi sa OG kutijom i pojedinačnim tropinskim utičnicama. Kad malo dođem sebi od ove vrućine (jako teško je podnosim) moraću se upustiti u istraživanje aliexpressa da nađem prodavca sa najpovoljnijim utičnicama...

I ja polako skupljam delove za jedan takav power box. Stim da bih koristio malo drugačije utičnice. Plan je u og kutiju staviti 4 tropinska, 1 usb + usb c pd + upaljacku uticnicu + din uticnicu. To bi otprilike pokrilo sve moguće i ne moguće potrebe.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Moja zamisao je da stavim po 2, eventualno 3 utičnice ciljano na mesta u kabini gde će stojati uređaji. Npr. zadnja kamerica će stojati u gornjem desnom ćošku u kabini pa mi je onda bolje da u tom ćošku imam npr 2 utičnice nego 5-6 ali u prednjem delu kabine...

Nazad
Vrh