Elektro instalacija

Odakle sad postojali 533 sa normalnim polaritetom,to pravili specijalno za tebe neku seriju ne kuzim
I posle ja lupam a ti si od drzaca alternatora napravio celu filozofiju a ja to sklepam pod ora za pola sata
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Citat iz Vukajlija.com

"
Vrlo cesti primerci u Srbiji. Mudroser je najpametnije bice na planeti, uvek ce vam dati neki pametan savet, bez da zasuce rukave. Mrsomud ili krivinas, najbolji drug mu je mudroser jer podrzava dokolicarenje.

Sede Mrsomud i Mudroser u kafani, ispred njih dete pada sa bicikla. Dobacuju detetu:
Mudroser: da si podmazao pedale i zategao sajle ne bi pao s bicikla.
Mrsomud: Nek mu neko pomogne da ustane, pa nisam ja lekar

"

A ima nas izgleda i u Hrvatske,kako ne kuzis da si ogranicen i naporan sa svojum dokazivanjem pameti,juce pljujes danas lizes kuzis,a ti si mu pomogao time sto si napisao ceo elaborat tvojih fantazija samo napisi jos koje cigle da koristi,masinske ili moze i one velike Svapskekuzis

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Citat :Vukajlija.com

"
Mudroser:

Za razliku od strucnjaka koji su eksperti samo u uskoj oblasti kojom se bave, mudroseri su univerzalni strucnjaci i mudraci, ljudi koji se razumeju u sve i svasta.Neverovatnog zivotnog iskustva, neverovatne samouverenosti da su u pravu i da je to sto propovedaju tacno.Za razliku od "obcnih" mudraca i strucnjaka, oni ne vole suprotnja misljenja, jel je njihovo apriori ispravno.
To sto iza sebe nemaju neke vidljive rezultate ni najmanje im ne smeta da i dalje tvrde i budu najpametiniji.

"

Mudroseru ima li ili nema 533 sa normalnim polaritetom ne kuzim🤣mislim posto si ti pametniji pa da mi obijasnis🤣

Nazad
Vrh