Elektro instalacija

Koji alternator da uzmem za 539? Kazu da je loseg kvaliteta ovaj turski? A njega ima svuda i jeftini su.

Pa moj sam nosio kod majstora. Kaze slabo delova ima za njega. I to sto ima je lose. Ajde probacu da nadjem ovaj Iskrin

Pa moj sam nosio kod majstora. Kaze slabo delova ima za njega. I to sto ima je lose. Ajde probacu da nadjem ovaj Iskrin
E sada da su svi delovi loši nije tačno (Ako uzmete CARGO ili BOSCH delove mogu 100% da vam potvrdim da su dobri ja lično te ugrađujem i do sada nisam imao probleme).

Jedina mana kod tih delova od navedenih brendova je 💵 (Ali sve što valja to i košta :haha:)

Poslednja izmena:
Испадне много пара, ако нису изгорели статорски и роторски намотаји, ово остало ипак није скупо, исплати се.
Индијски не вреде баш ни мало, пар месеци и не ради.

Послато са RMX3624 помоћу Тапатока

Ja sam se iskri preturio preko ruku i to uglavnom sa radnih masina, svakakvih velicina i kolicina razvaljenosti i samo sam na jednom imao situaciju da su izgoreli statorski namotaji.
A i to me premotavanje izaslo 2000
Trenutno kod Iskre je najgori problem kineski fals regleri jer ih ima na sve strane. Ostalo je sve ok.

Преспоје акумулатор наопако,изгори све, доста сам их заменио 30еура су статори код нас. Ја све узимам код једног аутоелектричара држи и радњу са деловима, он не држи лошу робу.

Послато са RMX3624 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh