Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj predlog vam je da Remontujete stari Alternator i rešili ste problem.Koji alternator da uzmem za 539? Kazu da je loseg kvaliteta ovaj turski? A njega ima svuda i jeftini su.
E sada da su svi delovi loši nije tačno (Ako uzmete CARGO ili BOSCH delove mogu 100% da vam potvrdim da su dobri ja lično te ugrađujem i do sada nisam imao probleme).Pa moj sam nosio kod majstora. Kaze slabo delova ima za njega. I to sto ima je lose. Ajde probacu da nadjem ovaj Iskrin
Vrlo je moguće da je neka od Dioda (Proverite kako radi punjenje). Očistite kontakte, proverite samu sijalicu i konektor za sijalicu.Da li je netko imao problem da mu blinkne lampica od alternatora kad dodaje gas i odmah se i ugasi?Samo kad se doda gas inace ne pali se.Traktor je u pitanju 539 imt.
Dok se ne otvori Alternator i odradi se detaljna kontrola (Što samog alternatora i same instalacije i osigurača) ne može ništa da se kaže ovako u napred šta je tačno u pitanju (Barem ja ne mogu ovako Online da kažem šta je tačno u pitanju dok ne uzmem u deo).Zar ne bi dioda stalno pomalo blinkala ako je probila ?Inace on puni ok 14.5.