Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koristite radapciger ili dva šrafcigera (Kapica je nabijena) samo polako i izaći će.ova kapica je izgleda samo nabijena na osovinicu, dal da probam sa 2 srafcigera paralelno da svucem il sa jednim da nategnem jednu stranu?
Cackao malo pre praznika instalaciju. Gde je sijalica za pobudu pravilo spoj sa limom haube. Proradi kada jedan osigurac(nije izgoreo) malo zarotiram. Sredio sam grlo sijalice od pobude da nepravi spoj sa limom.To može da bude i do samog Automata, zamenite i Automat i Kontakt bravu (Nije skupo a zna da zeza i da zeza).
Očistite lepo provodnik, zamenite samo grlo za pobudu, (Poželjno je da stavite kontakt pastu da ne oksidira ponovo, ako nemate pastu može i sprej ali sa lubrikantom koji će naneti zaštitni sloj).Cackao malo pre praznika instalaciju. Gde je sijalica za pobudu pravilo spoj sa limom haube. Proradi kada jedan osigurac(nije izgoreo) malo zarotiram. Sredio sam grlo sijalice od pobude da nepravi spoj sa limom.
Probao opet, sijalica opet prestala da svetli. Jedino da promenim kontakt bravu, proverio sam sve spojeve sve deluje ok.
Slobodno promenite i Kontakt bravu.
Naravno samo kliknite na slike.Srdjane ako moze link za grlo, pastu ili sprej bio bih zahvalan.
Pal Turski ne pravi problem ali Kineska Kopija pravi (Provereno znam).Moracu da narucim vidim krokus ima orginal pal cesku. Ova moja je pal ali turski , verovatno kineski.Vidim ista na aliju.
Ja lično predlažem i preporučujemhttps://sagal.co.rs/proizvod/prekidac-iii-polni-imt-kontakt-svetla-pecho/
Moze li ova brava, da ne naruckjem na dve meste zbog postarine ?
Lično za IMT nema kontakt brave već imaju samo brave za paljenje. U suštini lako se brava prepakuje da radi na sve traktore (Primer uzmete bravu za CASE prepakujete da radi na IMT).Sve to lepo Srdjane samo da li imaju oni bravu za imt? I gde narucujes njihovu elektriku?
Moguće je svašta se dešava (Uglavnom do sada takvih problema nisam imao, ili kod koga sam ugradio baš to kućište)Meni spada poklopac ovog grla kada dugo stoji na suncu. Samo odleti (pogura ga opruga) i gotovo. 2 sam shebo i onda kod treće stavim lepak preko navoja i zalepim. Kada rikne sijalica, moraće novo grlo
Slažem se, ima i takvo kućište za ubodne sijalice (Lično ih baš ne volim)Bolje bi bilo da ima unutra onaj mehanizam da se sijalica zakači. Ovako, opruga je neprekidno gura na zavrnuti poklopac.