putin
Član
Зар немаш опцију на дисплеју да склониш линије?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo ti ovde kako raspored za konektor. https://pedja.supurovic.net/prikljucak-za-auto-prikolicu-sema/comment-page-1/?lang=latZamenio bravu, koja je oznaka za migavce na uticnici za prikolicu? Da zemenim mesta radi ali kontra od traktora.
Nisi dobro povezao žice. Jel ti rade i tuga i kratko kad upališ duga?Imam jos jedan problem kada dam kontakt na kada je kljuc na 1 radi pozicija i lampice na instrument tabli. Kada ukljucim kratko 2 , i dugo svetlo 3 lampice na tabli se gase i pozicija isto.
Pozicija radi samo na broj 1 na bravi. Krakta i duga normalno rade ali nema pozicije i lampice mi se gase.
Da rade, na prikolici sam resio problem. Zamenio mesta na utikacu od prikolice.Nisi dobro povezao žice. Jel ti rade i tuga i kratko kad upališ duga?
Uradio tako ali sada mi jedino dugo svetlo nesljaka, sve ostalo radi u svim pozicijama.Tako je