MOMOSARIC
Član
I sijalicu tu sto ne svijetli , moze i do nje da bude
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
HvalaMožeš dva fara na jedan relej bez sikiracije..
Jel su ti ovakvi releji? Da li imaš prekidač ili se na bravu palilo svetlo. Ako nemaš prekdač verovatno je bolje da ubaciš. Pitanje koliko radi taj na bravi.Kupio danas dva releja sa 5 mesta za povezivanje nella u BM Božic 740 dinara komad, u kutiji. Sad kako to povezati pojma nemam.
Ispade nauka oko radnih farova, za mene.
Prosto je da povežeš.Kupio danas dva releja sa 5 mesta za povezivanje nella u BM Božic 740 dinara komad, u kutiji. Sad kako to povezati pojma nemam.
https://postimages.org/][/url]Kupio danas dva releja sa 5 mesta za povezivanje nella u BM Božic 740 dinara komad, u kutiji. Sad kako to povezati pojma nemam.
Ako nećeš oba fara u isto vreme da koristiš onda možeš sve preko 1 releja,ali ti treba prekidač sa neutralnim položajem.Za to ti služi 5 pin 87a,ali tad bi valjalo da na dovodni + staviš osigurač.Kupio sam i prekidače, po jedan za dva fara. One on of, solidan kvalitet. Malo cu pregledati net i ovo sto kragujevački seljak napisa, pa ce se mesto smisliti.
Ja bi oba prednja istovremeno da koristim.Ako nećeš oba fara u isto vreme da koristiš onda možeš sve preko 1 releja,ali ti treba prekidač sa neutralnim položajem.Za to ti služi 5 pin 87a,ali tad bi valjalo da na dovodni + staviš osigurač.