MOMOSARIC
Član
Hibrid
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To mi doneo jedan da mu ugradim na 533. Zestoko sr*nje. Kontakti limeni. Generalno, sve od elektrike gde se kontakti kače auto papučicama nema šta da traži na traktorima i radnim mašinama. Takođe, lemljenje oblankovanih krajeva žica je u teoriji dobro ali u praksi loše jer vremenom tinol iz punjene žice pojede bakarne licne i zato puca pored spoja. Ako se već ide na tako nešto onda su klasične hilzne pun pogodak.
To sam već čuo, mnogo puta, kod mene na Vladimirecu T25 je " kamionski". 'kumulator od 143Ah.....Кад остане без горива може га кући дотерати на анласер.
Sto ne bi mogao, kod mene u kombajnu je fabricki akumulator od 80ah a ja sam stavio od 180ah. Pali ki mina.Nevezano za prethodna pitanja, da li smem stavit akumulator od 143 Ah na IMT 565
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ajde da narucimo zajedno ?Meni bi trebao obrtomer sa brojačem radnih sati da ugradim na traktor.
Ima na aliexpresu tih cukica za poljomasine, samo im sve na kineskom(u vecini slucajeva). Npr nasao sam obrtomer sa 5 induktivnih senzora i sa pistalicom za 60e, mozes videti broj okretaja sa svih 5 senzora i namestiti im minimalne obrtaje na kojem ce pistati. Ali sve im na kineskom.Meni bi trebao obrtomer sa brojačem radnih sati da ugradim na traktor.
Napisao sam da sam nailazio. Kada sam kupio kombajn hteo sam da kupim digitalni obrtomer sa induktivnim senzorom, cena svega 10 dolara. Mislio ga metnut na vjetar i na bubanj, ali postarina otisla u nebesa pa sam batalio to. Te digitalne obrtomere sam vidjao i kod nas po kombajnima i ljudi se ne zale na njih. Koliko znam, na svim novim masinama su ti induktivni senzori i no problemo. Sta te konkretno zanima?Filip
Kako su se pokazali ti induktivni senzori a i ostale digitalne sitnice? Prije svega mislim kako podnose vibracije?