Elektro instalacija

Ja do zime se neću bakćati sa tim (imam sa čim da lemim), a možda će nekom biti potrebnija. U svakom slučaju hvala!

Dali mi neko može pomoći povezati ovo...?na novom su drugačije oznake...
aa05a4b5930fc81c5d9bb089df0b8d9f.jpg
a58377dc1dc5ae1b8c7948735bdee94d.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Na njega staviš zubčanik od anlasera a na ražanj ide sa zamajca od istog auta npr ili neki kome se uklapa korak. Nemam sliku da ti pokažem ali tako sam ih napravio pedesetak.

Nije zamajac malo težak za to? Mislim može on da ga vrti nego zbog premeštanja. Ja ove što sam vidjao stavljaju neki šupalj, lak zupčanik.

Mislio sam struju, zice od motora
Možeš na punjač od akomulatora sigurno, verovatno i od lap topa. Napajanje od komapa će takodje biti OK. Bitno ti da ima 12V i da nije baš preslabo što se tiče amperaže. Diskutovali smo o tome negde na forumu gde sam dokazao ljudima da je napajanje od veoma starog kompa sasvim dovljno za tu namenu. (testirano)

Mislio sam struju, zice od motora
Ja sam na krajeve žica stavljao manje hvataljke da se lako zakači za akumulator a prikopčavao sam ih i na punjač akumulatora direktno ili na napajanje od računara. Motor od brisača od stojadina sam namontirao da mi namotava tifon i direktno prikopčam punjač akumulatora i tako radi po ceo dan.

Cao drugari treba mi mala pomoc oko povezivanje brave za paljenje TAM oznake 50a 30 15 15b 19 gde koja zica dodje. I dal imate nekig dobrog elektricara da radi instalacije 558 je u pitanju, okolina kovina, panceva....

Nazad
Vrh