Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije Dragane,manjina iz BarandeДа није Зивлак радио?
Skine se zubčasta letva sa zamajca i ona se iskoristi a ne ceo zamajac.Nije zamajac malo težak za to? Mislim može on da ga vrti nego zbog premeštanja. Ja ove što sam vidjao stavljaju neki šupalj, lak zupčanik.
Mislio sam struju, zice od motoraNa njega staviš zubčanik od anlasera a na ražanj ide sa zamajca od istog auta npr ili neki kome se uklapa korak. Nemam sliku da ti pokažem ali tako sam ih napravio pedesetak.
Možeš na punjač od akomulatora sigurno, verovatno i od lap topa. Napajanje od komapa će takodje biti OK. Bitno ti da ima 12V i da nije baš preslabo što se tiče amperaže. Diskutovali smo o tome negde na forumu gde sam dokazao ljudima da je napajanje od veoma starog kompa sasvim dovljno za tu namenu. (testirano)Mislio sam struju, zice od motora
Ja sam na krajeve žica stavljao manje hvataljke da se lako zakači za akumulator a prikopčavao sam ih i na punjač akumulatora direktno ili na napajanje od računara. Motor od brisača od stojadina sam namontirao da mi namotava tifon i direktno prikopčam punjač akumulatora i tako radi po ceo dan.Mislio sam struju, zice od motora
Ispravka.Punjač laptopa je 20V
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka