Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I meni su one najbolje za skidanje. Pogotovo ako nije licnasta žica.Ja skidam izolaciju sa nekim najobicnijim klijestima za skidanje , imala su nekad vijak za podesavanje al to ne koristim nego stegnem osjecajem kolko treba kakva god bila debljina zice , nekako mi najbrze kad se navikne .
I ja kažem da nisu pogodna za tanje i licnaste žice. Za kućne elektroinstalacije meni su bolje od drugih. Jokari bi mi možda odgovarale pošto imaju mehanizam skidanja žice sa prednje strane. Ove sa strane što skidaju mi ne odgovaraju za pomenutu namenu.Jesu ako nemaš druge.
Probaj Jokari pa ćeš promeniti mišljenje.
Btw, imam i ta vaša omiljena klešta, doduše кompletna sa vijkom, аli su mi nepogodna za sitne i precizne žice..
https://pedja.supurovic.net/prikljucak-za-auto-prikolicu-sema/comment-page-1/?lang=lat.Imam siituaciju ,pa ako neko može pomoći,naima imam na slovenskoj prikolici original kabal,bar ja mislim da je tako,ima 7 žica jedna zeleno žuta,ostale crne,dve su bezimene da tzako kažem a ostale imaju po oznaku 3,4,7,9.
Cenim da svaka oznaka označava za koji svetlosnu grupu ,nemam ispitivač,pa ako može neko reći koja je za šta.
Hvala.
Ako nisam jasan ,kažite objasniću.
Verovatno to što ne mogu da obezbede tih 9A. Ako ti prostor nije problem bolje nadji neko staro napajanje od kompa. Imaćeš više nego dovoljno struje.Blizu je teme pa da pitam
Imam neke ideje gde se koriste motori brisaca 12V. Koliko sam se raspitivao, snage im se krecu oko 100w. Imam ideju da porucim ovako nesto (primera radi). Tih 9A bi im bilo dovoljno. Da se ne zezam sa trafoima i sklapanjem kutija. Koji su nedostaci?
nesko2563 je napisao(la):
Blizu je teme pa da pitam
Imam neke ideje gde se koriste motori brisaca 12V. Koliko sam se raspitivao, snage im se krecu oko 100w. Imam ideju da porucim ovako nesto (primera radi). Tih 9A bi im bilo dovoljno. Da se ne zezam sa trafoima i sklapanjem kutija. Koji su nedostaci?
Staro napajanje daleko ispod te amperaze moze da pruzi. Koliko mi je receno a u vecini slucajeva radi malo pa malo ne radi i tako stalno.Verovatno to što ne mogu da obezbede tih 9A. Ako ti prostor nije problem bolje nadji neko staro napajanje od kompa. Imaćeš više nego dovoljno struje.