Rale 83
Prijatelj Foruma
Mora postojati neki novcani limit jer bi mi te ovce koje su placene 5500e prijavili kao da smo ih platili 11000 i povratiti celu sumu i kasnije ih prodati sinu ili zeni jos jednom za recimo 6 000 i dobio jos 3000e od drzave
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Miljko se nije potrudio dovoljno , znam iz pouzdanih izvoraDopadaju mi se vase ideje,kad li vam brze padose tolike mucke na pamet?
Ali,za neko cudo,mene to ne zanima,ciso mislim da to nije nikako losa ponuda,kazem ponuda,priplodna jagnjad zenska su oko 180 eura,muska oko 250,znaci,ako ja uspem da to odradim,ispada da me jedno priplodno jagnje kosta kao moje koje sam prodao za klanje?
Opet kazem,ponuda jer nemam pozitivno iskustvo sa ovom drzavom jos od kako su nas zavrnuli za subvencije za tovnu junad,tako da se pitam da li tih 50% ikad i bude uplaceno??
Ako je neko gledao Miljkov prilog na B92,covek je govorio kako oni za uvoz novih grla nisu uspeli da dobiju ni dinara,da li postoji neko ko je uspeo da dobije te subvencije??
DA , Ja i miljko smo iz iste opstine .Majilovac mislim da si potpuno u pravu.
Rale mislis Miljko nije podmazao pa zato nije ni dobio.
. Kad budeš ispunio uslove z god dve oni će promeniti uredbu!Pošto već ostvarujem subvencije za krave po uredbi o mlečnom govedarstvu a po istoj uredbi se dobija i subvencija za ovce rešio sam da napravim stado od umatičenih grla witemberg rase, pa mi je to bio osnov pri kupovini grla, znači da su grla umatičena, matičenje mi radi matična služba iz Valjeva jer matična služba iz Belanovice koja mi radi matičenje krava ne radi ovce. Za sada imam 4 dviske umatičene i kupio sam muško jagnje isto sa pedigreom, moguće da će ove godine biti još nekih kupovina u tom pravcu. Ja sam mišljenja da kad krenete u jednom pravcu nekad i stignete. I mislim da je više problem neažurnost ovčara oko papirologije nego što je problem država.
Može da se desi ali nije menjana od kada su izašle prve uredbe pa sumnjam da će biti neke promene. Kad budeš ispunio uslove z god dve oni će promeniti uredbu!