vojvođanin
Zaslužan član
Baš tako Rajko.Država će mi najviše pomoći ako me ostavi na miru da radim svoj posao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ako nema vajde zasto onda radis niko nije lud da radi godinama ako nema koristi od toga sto radi. Da nema vajde nebi imali ni jednu zivotinju u ovoj nasoj drzavi. nije u pitanju korist (vajda) nego lenjost i izostajanje radnih navika zatim needukovanost i nedostatak teznje ka boljem. Najveci deo je onih kojima nepada na pamet nista teze od kasike da podignu zatim idu oni koji kukaju i rade valjda im lakse kad kukaju da sebi nadju neku moralnu satisfakciju za odredjene promasaje a najmanji je broj onih koji cute rade sticu gledaju bez komentara u tudje obore i ono sto ima dobro primenjuju u svom. Kad ovih trecih bude bilo najvise niko drzavu nece pomenuti niti cemu trebati za bilo sta.Milane dali misliš da je problem u mentalitetu ljudi sa sela? Ja ne mislim. Problem je druge vrste vidite našta liči Srbija. Pa jel preče jedno javno preduzeće u Beogradu nego cela srpska poljoprivreda? Hoće ljudi da rade al nema vajde od rada.