zarius011
Član
Da. cobanica je zakon za to! Moram se raspitati ovde koliko su para i gdje ih ima uzeti. Ova ograda sto sam poceo ogradjivati svoju zemlju je ovcarka. 250 m 185 e. sve sam kupio, ali me vrijeme zeznulo da zavrsim ogradjivanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko sto sam ti vec napisao u jednom postu, imam Mutu Gorenje i jedno dobrih 15 godina smo muku mucili sa njenim motorom, kad god nam treba ona ne radi, ne da upali da je ubijes, e pre neke 3-4 godine nabavio sam nov italijanski motor za nju (kostao me 350 evra sa ugradnjom. sad pali na pola kanapa ) Inace vidim na sajtevima za licitacije ima sad i novih dizel motora za 260 evra. Moraces da nabavis kakvu god kosacicu, bar to da ne placas i drugo ti sa tvojom kosacicom ces dosta puta da kosis negde gde ti ljudi ni za pare ne bi kosili...rajkane svaka cast na savjetu! da mi je sad bar kosacica. da bar kosenje ne placam.