Goran Bačkonja
Član
Molim Vas malo konkretniji odgovor? Ja taj broj parcele ne vidim u strukturi zemljišta...tj ta parcela nije kod mene u gazdinstvu?Čim ste poslali zahtev on se vidi u samom sistemu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Molim Vas malo konkretniji odgovor? Ja taj broj parcele ne vidim u strukturi zemljišta...tj ta parcela nije kod mene u gazdinstvu?Čim ste poslali zahtev on se vidi u samom sistemu.
Isto je kao i sa Opštim zahtevima vi ga ne vidite u vašem eRPG da ste ga podneli ali ga sam sistem (Osobe iz eAgrar-a) vide.Molim Vas malo konkretniji odgovor? Ja taj broj parcele ne vidim u strukturi zemljišta...tj ta parcela nije kod mene u gazdinstvu?
Iskreno za sada ta opcija ne vredi ništa (Sve dok ne dođe Izjava koja će se overavati kod notara i važiće dve godine, to je rečeno dok je bila Ministarka Jelena Tanasković).@srdjan
Dali se zna kako ce se odvijati ova novina sa zakupom po drugom osnovu?
Ranije su bile dve opcije
1. Zemlja koja je u procesu komasacije
2. Zemlja koja je u procesu ostavinske rasprave.
Sada vidim da je ubacena i treca opcija, po kojoj moze da se prijavi zemlja koja se obradjuje pod arendu, bez ugovora, gde nije ni pokrenuta ostavinska rasprava izmedju naslednika.
Hoce li biti neka komisija koja ce izlaziti da se uveri u pravo stanje ko obradjuje te parcele?
Ima poprilično zakupa gde se ne moze ostvariti subvencije, a uredno se obradjuje.
Znači, nije moguće upisati setvenu strukturu na to zemljište? Kao i aplicirati za eventualne subvencije?Isto je kao i sa Opštim zahtevima vi ga ne vidite u vašem eRPG da ste ga podneli ali ga sam sistem (Osobe iz eAgrar-a) vide.
Ne (Sve dok se ne pojavi u vašem eRPG-u).Znači, nije moguće upisati setvenu strukturu na to zemljište? Kao i aplicirati za eventualne subvencije?
Hvala na odgovorima... to će biti tek kada se pojavi i ta izjava?Ne (Sve dok se ne pojavi u vašem eRPG-u).