Srđan01 (Offline)
Član
DaDa li crkvena zemlja podleze subvencijama kao i sva ostala?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
DaDa li crkvena zemlja podleze subvencijama kao i sva ostala?
Tako sam i planirao da uhvatim momenat kad nema ništa na čekanju od uplata. U planu je da menjam banku pa pitam jel treba da se prilaže ugovor o otvaranju računa i tako te stvari...Mislim da mozes sam da ga promenis u bilo kom trenutku na eAgraru.. Mada, ukoliko cekas neke isplate predlazem da sacekas da to prodje pa onda da radis zamenu da ne dodje do neke zabune..
Kakva je procedura za promenu broja računa gazdinstva?
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Priložite Ugovor o novo otvorenom računu
Onda sačekajte da vam se izvrše sve isplate pa onda odlučite šta će te da radite sa starim računom (Bankom).Pa nisam ništa još preduzimao oko toga. Važi do daljnjeg...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Isto, jedno gazdinstvo dobilo rešenje u e sanduče a drugo dobilo samo obaveštenje na mail da se redovno proverava e sandučeJedno gazdinstvo dobilo resenje u e sanduce drugo još ne.
Kako kod vas stoje stvari?
Je l' to za dodatne subvencije po hektaru ili republicki za mehanizaciju ?Jedno gazdinstvo dobilo resenje u e sanduce drugo još ne.
Kako kod vas stoje stvari?
Da bez problemaInteresuje me da li na istoj adresi mogu biti upisana 2 poljoprivredna gazdinstva
Pravo na podsticaje se ne može ostvariti za površine poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini koje je podnosilac zahteva uzeo u zakup, odnosno na korišćenje, osim za poljoprivredno zemljište u državnoj svojini koje je uzeo u zakup na javnom nadmetanju u skladu sa zakonom kojim se uređuje poljoprivredno zemljište”.da li njiva u građevinskom području može da se prijavi za subvencije?