milovan vrsac
Član
Pa nema jos uvek novih vlasnika,traje ostavinska rasprava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ostavinska obicna potraje oko 2 meseca ako nema nekog deljenja i problema. Tako da sacekaj jos pa ces videti.Pa nema jos uvek novih vlasnika,traje ostavinska rasprava
Vazi do kraja godineOsnovno je važi li ti još uvek ugovor ili ne. Odnosno do kada važi.
Treba mi savet. Covek sa kojim sam imao ugovor o zakupu je preminuo,a inace ugovor ističe 31.12.
Njegova supruga je u procesu ostavine. Da li bi ja trebao da obrišem te parcele pa da ih prijavim po postupku ostavine?
Pa nema jos uvek novih vlasnika,traje ostavinska rasprava
Vazi do kraja godine
Ja obradjujem dve njive koje dele 3 vlasnika(2 preminula) pa sada ide i ostavinska. Nemam ugovor i zemlja nije u nečijem gazdistvu (koliko ja znam)
Da li da cekam da se završi ostavinska ili da ubacim bez ugovora po drugom osnovu?
Iskreno ne vredi vam ništa ta opcija (Još uvek nema izjave a ne zna se ni da li će biti i kada će biti). Takođe nema ni . zakona što se tiče toga.