E-Agrar

Добио сам решење за повраћај акциза за гориво и за 10000 по хектару. За гориво сам одустао од жалбе а за 10000 нема тог решења у е аграру. Прошло је више од 24 сата од кад сам преузео решење.
Ovo sam više puta pisao u temi Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu i na mojoj temi Najčešća pitanja u temi eAgrar (Nije mi teško
napisaću ponovo).

🔸Odricanje od prava na žalbu (Što se tiče Subvencija) to ide na platformi ePodsticaji u okviru softverskog rešenja eAgrar.

🔸Odricanje od prava na žalbu (Što se tiče Refakcije) to ide na platformi eRPG u okviru softverskog rešenja eAgrar.

Uputstva imate ovde

Zvala.Rekla joj gospodja da to uradi kroz opste zahteve i da priloz vencani list ili ocitanu LK.
Ovim putem vam se izvinjavam bio sam u frci oko odgovaranja na poruke i oko drugih obaveza oko posla s kojim se bavim, posle kada sam se setio bilo je kasno da izmenim poslatu poruku (A da cimam administratore zbog toga baš nije u redu prema ostalim članovima, a i da posle ne budu krivi sami Administratori da menjaju postove ili brišu postove od članova Poljoinfo foruma) pa sam zaboravio da dostavite potrebne dokumente (Očitana Lična karta i Venčani list) preko opcije Opšti zahtevi na platforme eRPG u okviru softverskog rešenja eAgrar.

Dali ima jos neko problem nemogu da udjem na e agrar,sve uredno uradim,i kad kliknem na prijavi se samo crveni kruzic mali,i nista

Dali ima jos neko problem nemogu da udjem na e agrar,sve uredno uradim,i kad kliknem na prijavi se samo crveni kruzic mali,i nista
Malo bolje mi obljasnite problem​

1. Odete na platformu eRPG u okviru softverskog rešenja eAgrar
  2. Napišete vaš mail
  3. Kliknete Prijavi se
  4. Krugovi počnu da se okreću
  5. Odete na vaš eID nalog u okviru aplikacije ConsentID
  6. Odobrite zahtev i to je to pristupili ste u vaše Digitalno poljoprivredno gazdinstvo 🙂
Restartujte telefon pa ako ne proradi obratite mi se kroz Privatnu Prepisku ili ovde javno pa će mo rešiti.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh