Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo sam više puta pisao u temi Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu i na mojoj temi Najčešća pitanja u temi eAgrar (Nije mi teškoДобио сам решење за повраћај акциза за гориво и за 10000 по хектару. За гориво сам одустао од жалбе а за 10000 нема тог решења у е аграру. Прошло је више од 24 сата од кад сам преузео решење.
Ovim putem vam se izvinjavam bio sam u frci oko odgovaranja na poruke i oko drugih obaveza oko posla s kojim se bavim, posle kada sam se setio bilo je kasno da izmenim poslatu poruku (A da cimam administratore zbog toga baš nije u redu prema ostalim članovima, a i da posle ne budu krivi sami Administratori da menjaju postove ili brišu postove od članova Poljoinfo foruma) pa sam zaboravio da dostavite potrebne dokumente (Očitana Lična karta i Venčani list) preko opcije Opšti zahtevi na platforme eRPG u okviru softverskog rešenja eAgrar.Zvala.Rekla joj gospodja da to uradi kroz opste zahteve i da priloz vencani list ili ocitanu LK.
Dali ima jos neko problem nemogu da udjem na e agrar,sve uredno uradim,i kad kliknem na prijavi se samo crveni kruzic mali,i nista
Restartujte telefon pa ako ne proradi obratite mi se kroz Privatnu Prepisku ili ovde javno pa će mo rešiti.