Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Proći će ako se onaj ko koristi zemljište ne buni, ima dosta situacija gde ljudi uzimaju od drugara, prijatelja, rodbine, tako da je to sve pitanje dogovora između dve strane...A, neko će pristati i da radi zemlju bez subvencija...ima i toga.Što se tiče ovog da sada svi daju ugovore o zakupu, ima i onih koji su rešili da idu po starom, njive pod zakup a subvencije njima. Videćemo kako će to da prođe.
Pa sve to dodje na isto samo obrnuto...Što se tiče ovog da sada svi daju ugovore o zakupu, ima i onih koji su rešili da idu po starom, njive pod zakup a subvencije njima. Videćemo kako će to da prođe.
Pa smatram ako se nije pojavila ovakva greška da će biti prihvaćeno@Srđan01 ja sam crkvenu zemlju ubacio kao zakup sa fizickim licem, dodao overen ugovor od notara, licne kwrte, izvode iz katastra. Da li ce tako biti prihvaceno? Nije mi izbacilo nikakvu gresku.
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Sama ministarka je rekla zemlja u vlasništvu a sam vlasnik ne obrađuje već je dao u zakupu.Što se tiče ovog da sada svi daju ugovore o zakupu, ima i onih koji su rešili da idu po starom, njive pod zakup a subvencije njima. Videćemo kako će to da prođe.
Ima li neko ugovor o zakupu da mi posalje u Wordu?
srdjane treba pomoc,kako da saznam ime vlasnika gazdinstva,imam samo broj gazdinstva?kupio zemlju pa reku da je upisem,a ona zauzeta,pise broj gazdinstva ali nepise na cije gazdinstvo,kako saznati na koga je?naslednik nezna, otac mu preminuao
Pozovite 0800 106 107 i izdiktirajte Broj Poljoprivrednog Gazdinstva.srdjane treba pomoc,kako da saznam ime vlasnika gazdinstva,imam samo broj gazdinstva?
Možete dodajte parcele bez ugovora ali napomena mora da bude iskrena (Zato što će vam doći Poljoprivredna Inspekcija pa da se sve to lepo poklopi).Srdjan01 imam jedno pitanje. Da li ja mogu da prijavim od jednog vlasnika tri parcele sada (nema veze da li ili nema ugovora o zakupu) a ja planiram tek na jesen na njima da posejem pšenicu?
Ima dosta poslova oko samog sredjivanja i uređenja parcela,a trenutno se nema vremena za te stvari.
Ovo se sada namerno radi, kao ne mogu da stignu da obrade! Moja predpostavka je da ce se produziti rok jos mesec dana da se sve to obradi taman kupuju vreme da sto kasnije podele novac!
Mogu kako hoce jer znaju da sa druge strane imaju KUKAVICE i BEDNIKE naj obicnije vrste!
Proverite (Nisam imao potrebe da ih zovem vikendom da bih znao tu informaciju).Da li radi call centar i vikendom?