Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad ubacuješ parcelu u zakupu, izbaci prozor u kojem upisuješ ime parcele, jmbg vlasnika, K.O., broj parcele, površinu, itd... A iznad piše da posle unošenja tih podataka treba da se priloži ugovor i izvod iz katastra. Ja sam tako i radio i verifikacija je prošla za 3-4 dana...Ne treba list nepokretnosti,samo ugovor.
Gde uzimaš taj izvod?Kad ubacuješ parcelu u zakupu, izbaci prozor u kojem upisuješ ime parcele, jmbg vlasnika, K.O., broj parcele, površinu, itd... A iznad piše da posle unošenja tih podataka treba da se priloži ugovor i izvod iz katastra. Ja sam tako i radio i verifikacija je prošla za 3-4 dana...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
@Srđan01 Da li ove godine ima subvencija na crkvenu yemlju? Ako ima da li je dovolajn da se prolozi samo ugovor sa parohijom overen u eparhiji, ili mora i overen ugovor kod notara?
Danas promenio kulture na mojim parcelama, i pokusao da ubacim neke iz zakupa. Nisam skenirao zakupodavcovu lk, pa sam odustao za danas ali vidim da od dokumenata treba i list nepokretnosti. Prosle godine mi nisu trazili za moju zemlju da ubacim.
Sta sad konacno treba za zemlju od zakupa ood dokumenata osim overenog ugovora?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ugovor svakako mora biti overen kod notara (Znate i sami da mora), više dokumenata ne smeta.Ima, ugovor o zakupu iz 2018 i anex iz 2024, sad anex je overen kod notara, a ugovor o zakupu nije overen jer tad nije trebalo. Priložio sam oba kod unosa parcele hoće to proći tako? Pošto su mi odbili i kad unesem samo ugovor (jer nije overen) i kad unesem samo anex (jer fali ugovor). Sad sam probacio kombinaciju oba.
Kako da skinem list nepokretnosti sa e katastra?
Da budem precizniji kako da dođem do lista nepokretnosti na e katastra, pregledu parcela lako pristupim
Da. Ali tipa ako ukucate broj barcele 1000, on će vam prikazati odmah i ako postoje parcele 1000/1, 1000/2...Samo na prvoj strani imate zbir, a izvode morate jedan po jedan da skidate.Ako dobro razumem za svaku parcelu pojedinačno skidaš
Kucaš u pretraživač "knweb". Kad to otvoriš treba da odabereš opštinu, pa katastarsku opštinu i upišeš broj parcele. Ispod treba još da popuniš ona slova i brojeve da nisi robot i ideš na "prikaži". Izbaciće ti parcelu sa ukupnom površinom i klasom itd. Na desnom kraju imaš kao neki mali papirić ikonicu. Tu klikneš i otvari se prozor sa detaljnin prikazom parcele. U gornjem desnom uglu tog prozora imaš napisano "štampaj". Tu kad klikneš otvori se prozor za štampanje. Sa leve strane ti je prikaz stranice a sa desne podešavanja za štampanje. Tu u gornjem uglu ti prvo stoji koji štampač koristiš. Klikneš strlicu na dole da se otvori padajući meni i tu umesto imena tvog štampača izabereš "sačuvaj kao PDF". Onda u donjem uglu imaš dugme sačuvaj i to klikneš. I tako si sačuvao taj list nepokretnosti na svoj kompjuter.Da budem precizniji kako da dođem do lista nepokretnosti na e katastra, pregledu parcela lako pristupim
Isti slucaj 2 nedelje cekamVeć par dana pokušavam da im pošaljem poruku(budimo u kontaktu) i stalno mi izbacuje"došlo je do greške,osvežite stranicu i pokušajte ponovo" zovem ih na telefon,slobodan operater nemaju!Samo jednu parcelu treba da još odobre,a kanda nisu ni videli.