Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nekad moglo tako, sada nema pristupa katastru drugacije nego preko advokata ili geometra.Nema potrebe za advokatom.
Zakažeš u katastru,poneseš izvod iz matične knjige rođenih na kome je zemlja.Podneseš zahtev,platiš neku taksu i za 2-3 nedelje umesto matičnog broja piše jmbg.
60 je obradivo, cela je preko hektara, ima i delova gde je velika strana pa je tu neobradivo, vlasnik davao rođacima da rade a oni toliko bili zainteresovani da održavaju njivu, svake godine pomerali po jednu brazdu na unutra i došlo se da je njiva skoro prepolovljena, u planu je da se čisti ali mora da se ore pre najavljenih padavina a i da uhvati neki mraz ako bude bio do pripreme za setvu.@Brale Sto ne posecete te sume dalje od medje njive ?,tu samo zbog senke od drveca izgubis pola prinosa,plus jos suma usla u njivu ...od 60 ari 30 ima korisnih ...
E svašta.Smislili mudraci!Nekad moglo tako, sada nema pristupa katastru drugacije nego preko advokata ili geometra.
0800 106 107Kome da se obratim za informaciju na cije ime se vodi jedno gazdinstvo? Da li to uopste i hoce neko da da informaciju?
Pročitajte moju temu (Da ne bude da sam bez veze pravio) i naćete odgovor na postavljeno pitanje: Najčešća pitanjaKome da se obratim za informaciju na cije ime se vodi jedno gazdinstvo? Da li to uopste i hoce neko da da informaciju?
Mislim da je taj zakon stupio na snagu u novembruE svašta.Smislili mudraci!
Msm da sam jesenas to radio.
Na nis agro karticu dizel je 179 dinara i to se ne vidi na e agraru a kada se ukuca broj pg ili maticni broj postaje vidljivo,ja juce sipao danas se vidi na e agraruZasto onda kod mene nema racuna u e-agraru?Sipano je na tri pumpe,znaci nije do njih....
to je moglo do pre dva meseca otprilike,sada sve ide preko advokataNema potrebe za advokatom.
Zakažeš u katastru,poneseš izvod iz matične knjige rođenih na kome je zemlja.Podneseš zahtev,platiš neku taksu i za 2-3 nedelje umesto matičnog broja piše jmbg.
overen ugovor i list nepokretnosti koji odstampas sa katastraDanas promenio kulture na mojim parcelama, i pokusao da ubacim neke iz zakupa. Nisam skenirao zakupodavcovu lk, pa sam odustao za danas ali vidim da od dokumenata treba i list nepokretnosti. Prosle godine mi nisu trazili za moju zemlju da ubacim.
Sta sad konacno treba za zemlju od zakupa ood dokumenata osim overenog ugovora?
Sent from my iPhone using Tapatalk