talianu
Član
Sve je to džabe kad ljudima odbijaju te ugovore.Pisali su gore da ne prolazi.Danas sam zvao e-agrar centralu i jos nisu dobili to da treba overeno da bude kod notara, znaci sto se ubaci dok ne izlazi pravilnik ide bez overe kod notara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve je to džabe kad ljudima odbijaju te ugovore.Pisali su gore da ne prolazi.Danas sam zvao e-agrar centralu i jos nisu dobili to da treba overeno da bude kod notara, znaci sto se ubaci dok ne izlazi pravilnik ide bez overe kod notara
Lepo je pisalo da se mogu priloziti ugovori bez overe notara i da ce biti prihvaceni. Ubacio sam letos jedan ugovor bez obere notara sa svim pratecim prednetima i proslo je overu za par dana. Pre toga zvao sam e-agrar i rekli da se prihvata ugovor bez overe. Sada prave ljudima problem a ne znaju ni oni zasto, verovatno jer je opao promet notarima na male overe.Ja ne razumem kako ste to do sada uradili i na koji nacin? Sta treba jasnije da bude od toga da i ranije moralo se overiti ugovor ili u sudu ili kod maticara a kasnije kod notara uz prisustvo zakupodavca ili na bazi punomicija!
Sve ostalo ucinjeno je bilo protiv zakonito!
To si u pravu, ja imam jedan lanac od neke babe iz drugog sela, usput mi pa sam uzeo pre 10 ak godina. Bilo do sad 250 evra lanac, i nisam ni trazio da upisem kod mene u gazdinstvo. Ove god kaze baba 300 evra, ja reko moze ali daj licnu da samo ubacim kod mene za subvencije, to bio sept mesec.Svi stariji, ama baš svi, misle da ćeš ih prevariti i da će da potpišu da su ti prodali zemlju... Neće kod notara ko da je djavo...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Verovatno je kojekakva sljam prilavala ugovore koje je sama potpisivala bez znalja vlasnika zemlje Zato sad uvode overu kod notara
Nemož biti da se to radi u zemlji Srbiji, sve smo kadri da sjebemo.Verovatno je kojekakva sljam prilavala ugovore koje je sama potpisivala bez znalja vlasnika zemlje Zato sad uvode overu kod notara
Pa oni su to i dozvolili kao da nama izađu u susret, u trezoru nije moglo ništa bez notara. Kao da oni nisu znali da će to tako biti...nego sad opet dok se sve to ne overi biće i dogodine 11000 zahteva ne plaćenih njima godina prođe a nama kažu ne brinite dobićete za te parcele sledeće godine...Verovatno je kojekakva sljam prilavala ugovore koje je sama potpisivala bez znalja vlasnika zemlje Zato sad uvode overu kod notara
Ima ugovor de u jednom članu piše da zakupodavac u svakom momentu može da raskine ugovor.Svi stariji, ama baš svi, misle da ćeš ih prevariti i da će da potpišu da su ti prodali zemlju... Neće kod notara ko da je djavo...
Dal mogu ovi npr iz iparda sto traze 10god trajanje da ospore tu stavku?Taj ugovor i pravim. I svima taj deo posebno naglasim. Al ne vredi...
Pa uslov za punu subvenciju je dostavljanje racuna za sertifikovano seme.@SaleCar Sto ce im trebati racuni za seme suncokret i kukuruz ?.