Bane1986
Član
Ja sam hteo isto da pitam ali bilo me sramota.Nemoj da mi zameris, nista zlonamerno, ali da li je moguce da se bavis poljoprivredom i da ovo ne znas? Ako ne zelis ne moras da odgovoris.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam hteo isto da pitam ali bilo me sramota.Nemoj da mi zameris, nista zlonamerno, ali da li je moguce da se bavis poljoprivredom i da ovo ne znas? Ako ne zelis ne moras da odgovoris.
SVEE ce da urade samo da sto manji broj ljudi dobiju subvencije...Kako se uvek nešto dosete kako bi što manje ljudi dobilo subvencije. Sa nekima je nemoguća misija otići kod notara a neki su "malo u glavu" pa ne žele kod notara. I šta ćemo sad?
Na too je nekoo iz vlasti i racunao,pa su zato i uveli da mora overa kod notara...Svi stariji, ama baš svi, misle da ćeš ih prevariti i da će da potpišu da su ti prodali zemlju... Neće kod notara ko da je djavo...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока