Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikakoo da kaze kakoo ce da ih nateraa da too urade???
Pošto je ovo Srbija..... Verovatno bi najlakše bilo da naprave aplikaciju... "Prijavi komšiju koji uzima subvencije a ne obrađuje zemlju" .... Sve bi rešili u roku od par dana...Nikakoo da kaze kakoo ce da ih nateraa da too urade???
Ako ste vi ti koji još uvek čekate isplatu, proverite da li se Vaše ime i prezime nalazi na nekom od ovih spiskova podeljenih po kategorijama – vrstama podsticaja:U pitanju su poljoprivrednici koji treba da dopune svoje zahteve kako bi im bila isplaćena podsticajna sredstva za koja su aplicirali u 2023. godini.
Ukoliko pronađete svoje ime i prezime na nekom od spiskova, odmah kontaktirajte Upravu za agrarna plaćanja, kako bi Vam objasnili kako da dopunite Vaš zahtev.
Brojevi telefona su: 011/3020-100, 011/3020-101, 011/3020-118, eAgrar: 0800 106 107
To verovatno znači da je počela nova godina pa kao ima mogućnost da se obnovi gazdinstvo pre vremena da se ne razmišlja .Da li ste primetili na E agrar skroz dole ispod parcela pise " obnovi gazdinstvo " ? Jel to od skoro? I sta im znaci to?
Koliko sam čuo (A i pročitao) svaka pumpa će morati da obezbedi takve terminale (Kase) gde će štampati račune sa BPG, JMBG itd...Ne znam kako drugacije da se nadje na fiskalnom.
Pre izdavanja fiskalnog računa im naglasiš i oni to onda upišu na račun.... Taj račun što imaš je ne važeći, na žalost....Ne znam kako drugacije da se nadje na fiskalnom.