sinisa1979
Član
Ispod svake fotografije ima ikonica preuzmi i ukloni. Klik na ukloni pa opet ispočetka tj ubaci ispravnu polisu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako su krediti vezani za ministatstvo tj subvencionisana kamata,da li kratkoročni ili dugoročni moj bankar tvrdi da posle par dana ideš u pasivu.Dali se nekom drsilo da stave gazdinstvo u pasivan status,zbog neisplacenih kredita a da u stvari sve redovno placeno. Pogledah malopre slucajnu i stavili me u pasivu. A danas me zove tasta stavili i nju.
A sta je razlog,ako se placa sve redovno,ne razumem?Ako su krediti vezani za ministatstvo tj subvencionisana kamata,da li kratkoročni ili dugoročni moj bankar tvrdi da posle par dana ideš u pasivu.
mislim da im je server u problemu, posto ja od juce pokusavam rodjaku da dodam neka dokumenta,ali javlja gresku non-stopJe l postoji način da izmenim fotografije polise, greškom sam ubacio drugu potvrdu o plaćanju ukupne premije osiguranja.Odem na izmenu ali neće da mi učita druge slike, ne znam u čemu je problem.
Zašto ide u pasivan status ako nema docnje? A čovek kaže da nema, da redovno izmiruje obaveze.Ako su krediti vezani za ministatstvo tj subvencionisana kamata,da li kratkoročni ili dugoročni moj bankar tvrdi da posle par dana ideš u pasivu.
Ne znam,mora da je neka greška ja sam samo pisao šta sam čuo za subv.kredite.Zašto ide u pasivan status ako nema docnje? A čovek kaže da nema, da redovno izmiruje obaveze.
Prošlo sve normalno, ubačeno bukvalno za 2 minuta i sve odobreno za manje od 24h.Jel imao neko problem ovih dana da ubaci nove parcele, nece da primi ni pdf ni jpg fajlove?
Onda je do mene?Prošlo sve normalno, ubačeno bukvalno za 2 minuta i sve odobreno za manje od 24h.
ako prilazes dokumenta ni jutros nije radilo.Trebalo bi kazu danas da proradi.Onda je do mene?
Zvao sam, sredjuju server vec par dana, bice...ako prilazes dokumenta ni jutros nije radilo.Trebalo bi kazu danas da proradi.