geci
Član
Do 1h nece raditi sajt zbog odrzavanja
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A što svi navaljujete na e sanduče, ako vam stigne poruka u e sanduce stiže i obaveštenje na meil da vam je nešto poslato. Vi hoćete pošto poto u sanduče iako je ono prazno.
Исто када и ти, једино нисам упамтио у колико сати.Kad si predao drale
proveri Poper Blocker, posto mi je juce na hromu bilo nemoguce uci na e podsticaje, dok nisam odblokirao pristup stranici
proveri u e sanducetu da li je aktivno,ides na podesavanja ,pa sanduce i tu treba da pisu tvoji podaci i da li je aktivno. Ako jeste ponovo se uloguj na e podsticaje i pokusaj podneti zahtev.Da to je problem, medjutim sada me hebe e sanduce, trazi da ga aktiviram, a usao u njega.....
I ja imam potpuno isti problem sa e sandučetom i povodom toga juče pričah sa sestrom pa mi ona reče da je isto imala taj problem(samo što je njoj sanduče trebalo za neke druge svari) i isto nije mogla da nađe opciju za aktivaciju sandučeta pa je poslala e mail e upravi i oni su joj brzo odgovorili i aktivirali ga. Uglanom koliko se ona seća, problem je bio u tome što je ona odavno registrovana na e upravu(kao i ja) pa su oni u nekom trenutku poslali kao neki verifikacioni e mail na koji ona nije obratila pažnju pa je sanduče automatski deaktivirano. I ja sam juče pisao e upravi pa videćemo da li će da odgovore i rešimo problem.Napisao sam pre 2-3 sata podužu poruku sa svim detaljima preko kontakt forme na e-Upravi.
Mislim da podrška ne radi vikendom, tako da čekam ponedeljak... Sad da li će da oni da aktiviraju sanduče ili nešto drugo, ne znam...
Takođe sam kontaktirao i Tamiš, kažu da sam treći od jutros sa istim problemom,
međutim ne znaju ni oni šta da rade povodom toga i u pravu su - to je problem eUprave.
Podneo odmah posle 10h u petak, čim je proradilo. i dalje stoji Primljen.Kad ste predali zahteve? Meni jos stoji samo primljeno a predao u petak u podne