veselinovici
Novajlija
Potpuno isti slučaj i kod mene.Ne vredi ja ne znam kako da rešim problem i kome da se obratim.
Na E upravi kada odem na e sanduče piše: " Sanduče je onemogućeno za pristup".
A kada idem e posticaje - izlazi mi greška ""Молимо Вас да активирате своје еСандуче пријавом на портал еУправа ."
Послато са 2201117PG помоћу Тапатока
Majci sam završila prijavu za epodsticaj po hektsru za kratko vreme...sve išlo kako treba...
Suprug i ja imamo posebno gazdinstvo...sanduče na eupravi je onemogućeno za pristup. Već dva dana pokušavam...uopšte nisam digitalno nepismena, npr.prošle godine sam za 54 učenika osmog razreda odradila kompletan upis u srednje škole preko portala Moja srednja škola...znači prijave za završni ispit, rangiranje, popunjavanje liste želja, afirmativne mere, blizanačke prijave...ma 300 čuda...
Za vreme korone, napravila sam preko 300 eučionica, povezala i učenike i nastavnike, dodelila šifre...
Optimistično sam pristupila i eAgraru...ali sada mi dođe da se spakujem i odem u ..... ........!!!
Probala sam logovanje i preko šifre i preko konsenta, popunila sam sve moguće suprugove podatke, pisala kancelariji i podršci eUprave (nema odgovora)...
Glupavo sanduče je onemogućeno za prisup i tu nema pomoći.
Ako je iko rešio ovaj problem neka napiše kako, jer ja stvarno više nemam živaca da pokušavam ništa... Nije zbog novca jer gajimo šljive na samo jednom hektaru...čisto iz inata...ako uspem prijaviću besplatno i sve ove starije ljude iz sela, za koje je ovo BAŠ NEMOGUĆA MISIJA, opet iz inata!!!
Hvala unapred.