Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eeee.... tako sam ja polomio monitor. Doduse radi, samo ima linije na sredini.Meni ucitavanje - prijava traje i traje i nista...Na to ste mislili ili da je nakon logovanja potrebno prijaviti se na consent u roku od minut ?
Da li ste aktivirali aplikaciju? Mozete li da udjete na eupravu i tamo vidite status aplikacije? Vise mi na to lici taj problem.Meni ucitavanje - prijava traje i traje i nista...Na to ste mislili ili da je nakon logovanja potrebno prijaviti se na consent u roku od minut ?
Poštovani g. @stizanin pređite na drugi Web pretraživaš ili ugasite Ad-BlockerI ja ne mogu da se ulogujem na e agrar, izbaci da mi je korisničko ime pogrešno a nije.
@Nada i vera
Proveri da li ti je vreme na telefonu podešeno na automatsko. Ako nije, tako podesi.
Ovo važi i za telefon pošto sam njime pokušao da pristupom?
Poštovanje g. @Petar84 zahtev će vam biti prihvaćen kada se sve iskontroliše (Kontrolu vrši Uprava za agrarna plaćanja). Kada kontrola prođe direktor za Agrarna plaćanja donosi rešenje o prihvatanju isplate određenih finansijskih sredstava na vaš račun.Kod mene 2 dana stoji da je zahtev za podsticaje primljen, e sad kad ce biti prihvacen ko zna..
Da da, ako ne želi ni tako resetujte lozinku za eID nalog.Ovo važi i za telefon pošto sam njime pokušao da pristupom?
Uspeo sam da se ulogujem i sad mi traži da aktiviran e sanduče. Pokušao sam po vašem uputstvu sa predhodnih strana i neće da aktivira.Da da, ako ne želi ni tako resetujte lozinku za eID nalog.
Dobićete mail od eUprave da želite da promenite lozinku
Isti problem imam I ja.Da li si uspeo to da resis I ako jesi,kako? HvalaIsti slucaj i kod mene i kad ides na e sanduce pise "sanduce je onemoguceno za pristup" a kad se ide dublje na podesavanja pise da je Sanduce privremeno deaktivirano?!
Kome se obratiti za resenje?
Petar je dao odgovorIsti problem imam I ja.Da li si uspeo to da resis I ako jesi,kako? Hvala