Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ОК онда. Значи да ако нема мејла, нема ни порука са еУправе и свега тог нашег што почиње са "е".@Зорге pa vidiš screenshot, dobio sam ih bezbroj
Ja sam negde prosle nedelje dobio mail da imam epostu,stiglo odvodnjavanje.Ако ти је ово 100% проверена информација, онда је то супер.
Verovatno neki bag.Desava se da se ulogujem na eUprava i kad kliknem na sanduce da li na pocetnom ili u padajucem meniju 0rebaci da je ponovo potrebno logovanje,izaberemo logovanje preko consenta stigne na telefon,odobri i onda prijavi onu gresku koju sam okacio.
Upravo to sam juče i ja napisao.meni kad je stiglo odvodnjavanje u e sanduce prihvatio i prilikom sledeceg pristupa ono prazno onda sam slao mejl i dobio odgovor daje sva posta u e sanduce ..Archiva ...i tamo se nalazi ta posta koja je bila u e sanducetu znaci da ima 2x e sanduce i e sanduce arhiva..
Isti slučaj imam i ja na očevom gazdinstvu, prvi eid nalog izvađen u Institutu Tamiš je propao, posle je odradio u Supu na ličnu kartu i sve je bilo ok, do podnođenja zahteva za subvencije i sada imamo problem sa E-sandučetom. Na ostalim gazdinstvima je sve ok.Imamo identičan problem sa sandučetom na dva naloga, kao što sam i pisao na nekoj od prethodnih strana...
Da li su ti možda kreirali novi eID nalog umesto starog?
Mome ocu i mojoj majci su morali da prave nove email i eID naloge u pošti
pošto su prve eID naloge ovi iz poljo službe uspeli da pokvare/zaključaju, šta-god...
Pa sumnjam da je možda do toga, da se tu nešto pokarabasilo zbog novih eID naloga....
Inače, kod supruge NIJE otvaran novi eID - sve radi normalno, sanduče aktivno, nikakav problem
Isti slučaj imam i ja na očevom gazdinstvu, prvi eid nalog izvađen u Institutu Tamiš je propao, posle je odradio u Supu na ličnu kartu i sve je bilo ok, do podnođenja zahteva za subvencije i sada imamo problem sa E-sandučetom. Na ostalim gazdinstvima je sve ok.
Kome se obratiti za problem ?